20 °C
erős felhőzet
2024. április 29., hétfő
Péter

Itt a Lush 2024-es húsvéti kollekciója

2024. március 24.
20.0991
Mariann profilja, adatai
Mariann
Arany tojás, színes répa és fantasztikus illatok - ez jellemzi a népszerű márka legújabb húsvéti kollekcióját, melyből érdemes lesz válogatni, akár saját részre, akár ajándékba, ráadásul ajándékcsomagok formájában is be lehet őket szerezni.

A húsvéti kollekció termékeit a vidám tavaszi színek és az elképesztően jó illatok jellemzik. Szinte már örök darabnak számít a Golden Egg fürdőbomba és tusfürdő, melytől nem csak selymes lesz a bőrünk, de úgy fogunk csillogni, mint az arany. Az édes méz illat pedig belengi majd az egész fürdőszobát.

Itt a Lush 2024-es húsvéti kollekciója - 2. kép

A Baby Rainbow Carrot habfürdő is nagyon népszerű, azonban most több féle színben is be lehet őket szerezni, melytől még színesebbé válik a hab a kádban. A puha ajkakra is gondolt idén a Lush és megalkotta a Carrot Stick Ajakolajat, melyben a bio ricinus- és jojobaolaj keveredik, továbbá hidegen sajtolt sárgarépamag-olaj is található benne. A húsvéti kollekcióban több nyuszis fürdőbombát találunk, ott van például a Hot Cross Bunny habfürdő, édes-fűszeres, gyömbéres illattal. Valamint a cuki Cheep Cheep fürdőbomba, melyben a citrusos lime-olaj keveredik a frissítő ibolyalevél-abszolúttal.

Itt a Lush 2024-es húsvéti kollekciója - 3. kép