14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Hazánkban is bemutatkozott a Pandora legújabb kollekciója

2018. október 19.
12.0801
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén ősszel egy egészen különleges kollekcióval rukkolt elő a dán ékszermárka, akik megalkották a Reflexions elnevezésű kollekciót. Ez egy teljesen új karkötő és charm kollekció, melyben mindenki a modern hálós karkötőkkel és felcsatolható charmokkal fejezheti ki magabiztos egyéniségét és kreativitását.


Az új ékszerek megszámlálhatatlan különböző módon viselhetők, reflektálhatunk velük egy érzésre, egy izgalmas pillanatra vagy egy felejthetetlen emlékre. Három féle színben kaphatóak, a már megszokott streling ezüst színben, a ragyogó Pandora Rose arany színben, valamint a Shine arannyal futtatott színben. Természetesen ezeket a darabokat is kézzel készítették a márka ékszermesterei.

Hazánkban is bemutatkozott a Pandora legújabb kollekciója - 2. kép

Ha esetleg nem találnád meg az igazit az új Reflexions kollekcióban, akkor érdemes lesz megnézned az új Purely gyöngyös kollekciót is, mely egy klasszikus dizájnt hoz vissza. A édesvízi tenyésztett gyöngyök, a sterling ezüst gyöngyök, valamint a Pandora Rose fénye mind a magabiztosság, kortárs elegancia és a a letisztult stílus megtestesítői.

Hazánkban is bemutatkozott a Pandora legújabb kollekciója - 3. kép


Hazánkban is bemutatkozott a Pandora legújabb kollekciója - 4. kép

1 hozzászólás

Sandy

5 éve, 10 hónapja és 27 napja

Szép az új kollekció, kicsit sportos.

válasz erre