9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Hazánkba is megérkeztek a Revuele csillogó arcmaszkok

2018. december 23.
15.1881
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt években egyre népszerűbbé váltak a lehúzható arcmaszkok, hazánkba is egyre több márka érkezik, köztük például a Revuele márka, akik Európa szerte jelen vannak a kozmetikai piacon és most végre Magyarországon is kaphatóak glitteres arcmaszkjaik, rendkívül kedvező áron.


December elején ismerkedtünk meg személyesen is a márka termékeivel, melyek között találunk egy Anti-Aging Gold arcmaszkot, valamint három féle csillogó lehúzható arcmaszkot. A Revuele Colour Glow Glitteres Lehúzható Arcmaszkokat színűk szerint tudjuk megkülönböztetni. A kék színű maszk algakivonatot és hyaluron savat tartalmaz a tápláló és hidratáló hatásért. Az aktív összetevők segítenek helyreállítani a sérült bőrsejteket, mélyen táplálnak és a bőr mélyebb rétegeit hidratálják, normalizálják a természetes bőrmegújulást.

A rózsaszín arcmaszk AHA gyümölcssavakat és Q10-t tartalmaz, melyek elősegítik a bőrsejtek megújulását és felgyorsítják a regenerálódását. Az innovatív formula segítségével a fáradt, fakó arcbőr újra energiával telivé, kisimultabbá válik, mindemellett serkenti a bőr anyagcseréjét.

Az ezüst arcmaszk különleges ezüstionokat és szalicilsavat tartalmaz a mély-tisztításhoz, ezek az összetevők csökkentik a pattanások és mitesszerek kialakulását. Az arcmaszk tisztítja a pórusokat, láthatóan tisztább és frissebb bőrt biztosít.

Hazánkba is megérkeztek a Revuele csillogó arcmaszkok - 2. kép

Az Anti-Aging Gold arcmaszk szintén egy lehúzható arcmaszk, mely elsősorban öregedésgátló hatóanyagokkal rendelkezi. Kollagéntartalmának köszönhetően mélyen hidratál és biztosítja a finom ráncok megszüntetését. B5-Vitamin tartalma helyreállítja a bőrsejteket, hidratálja és ápolja azokat, ragyogást ad az arcbőrnek.

A Revuele arcmaszkok már kaphatóak a drogériákban, 999 forintért és 1.199 forintért.
1 hozzászólás

Enci

5 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hű de jó. És tényleg jó áron van.

válasz erre