Hazánkba is megérkezett a frei öl vegán bőrápoló termékcsalád

Mariann , 2017. június 19.
Múlt héten hazánkban is bemutatkozott Németország egyik legkedveltebb test- és arcápoló olajait gyártó cége, a frei öl. A termékek rendkívül magas, gyógyszerészeti minőséget képviselnek, éppen ezért kizárólag gyógyszertárakban érhetőek el a márka termékei. Lássuk, milyen vegán bőrápoló termékeket készítenek.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Értékes és természetes olajokat tartalmaznak a frei öl test- és arcápoló termékcsalád tagjai, különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően. A termékek kizárólag természetes olajokból, emulgeáló- és tartósítószerek, PEG-származékok, alkohol, színezék, ásványi olajak és szilikon hozzáadása nélkül készülnek, így biztosítva a bőr regenerálódását is.

A termékcsalád négy tagból áll:
 frei öl Bőrápoló Olaj - az egyenetlen bőrtónus javításán túl észrevehetően halványítja a hegeket, a striákat és terhességi csíkokat, valamint a sejtek megújulását is elősegíti.

 frei öl Masszázs Olaj kismamák részére - terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére lett kifejlesztve, valamint intenzív ápolást nyújt a növényi olajakból származó omega-3 és omega-6 zsírsavaknak köszönhetően.

 frei öl Alakformáló Olaj - formálja és feszesíti a bőrt az olyan problémás területeken, mint a has, a lábak, a fenék és a felkar, de a narancsbőr elleni hatása is kiemelkedő.

 frei öl Arcápoló Olaj - természetes alapanyagai regenerálják és hidratálják a száraz bőrt, észrevehetően sima és rugalmas érzést biztosítva az arcbőrnek. Könnyű szerkezetének köszönhetően gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzést a bőr felszínén.

A termékek megvásárolhatóak a hazai patikákban, különböző kiszerelésben.
 
2 hozzászólás

Lolaa • Megszállott #2 • 1 éve, 27 napja

Alakformáló jól jönne.

leoni • Messiás #1 • 1 éve, 1 hónapja

Látom nagyon mennek ezek az olajok mostanság.