14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag!

2016. október 26.
24.4201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A legtöbb nő általában két dologgal elégedetlen a testén: az egyik a dereka, a másik pedig a melle, éppen ezért sokan kíváncsiak arra, hogy miként is lehetne növelni az emlők méretét, egyáltalán létezik-e olyan, hogy hatásos mellnagyobbítás házilag? Nagyon ritka ugyanis olyan nőt találni, aki mindennel elégedett, és amennyiben neked is éppen a ciciddel van problémád, éppenséggel túl kicsinek találod őket, akkor most itt az idő, hogy változtass ezen, méghozzá saját magad, műtéti beavatkozás nélkül.


1. Ez a leghatásosabb mellnagyobbítás házilag!

Hogy miért van a teltebb nőknek rendszerint nagyobb mellük, mint a vékonyabbaknak? A válasz rendkívül egyszerű: azért, mert teltebbek, éppen ezért az egyik leghatásosabb mellnagyobbítás házilag az, ha megpróbálunk magunkra szedni néhány plusz kilót. Mindezzel a legnagyobb probléma az, hogy sokaknak a pluszok nem ott rakódnak le, ahol azt szeretnék, így fontos a célzott hízás, így ha megnöveled a kalóriabevitelt, akkor eddz annyit a kényes testrészekre, amennyit csak tudsz. Ha például a feneked vagy a combjaid problémásak, akkor tanulj el hatásos gyakorlatokat ezekre a testrészekre, így a bevitt plusz kalóriák nagy valószínűséggel a melleiden fognak lerakódni.

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag! - 2. kép

2. Pumpáld meg őket!

A mellnagyobbítás házilag többféle segédeszközzel is kivitelezhető, amelyek közül az egyik leghatásosabb a mellpumpa. Az efféle pumpákat a mellekre felhelyezve vákuumot képeznek, és ezzel a stimulációval igyekeznek beindítani a mellnagyobbítás folyamatát. Nagy hátrányuk, hogy napi szinten alkalmazni kell őket, és használatuk eléggé fájdalmas is, de sokan értek már el vele jelentős javulást.

3. Masszírozd meg őket!

A mellek masszírozása nem csak azért jó, mert növelhetjük vele az adott testrész vérellátását, hanem azért is, mert a mellnövelést is elősegíthetjük általa. Ha a mellnagyobbítás házilag kerül megvalósításra, a megfelelő masszírozó mozdulatok elsajátításával akár egy teljes mérettel is megnövelhetjük a méretet. Persze nem árt vigyázni, és alaposan begyakorolni - megbízható forrásból - a masszázselemeket ahhoz, hogy beinduljon a mell növekedő hatása, és ne okozzunk valami kárt benne.

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag! - 3. kép


4. Használj étrend-kiegészítőket!

Rengeteg különféle természetes étrend-kiegészítő készítményt érhetünk el abban az esetben, ha azt szeretnénk, hogy a mellnagyobbítás házilag kerüljön kivitelezésre. Az efféle ősi gyógynövények alkalmazása ráadásul gyakran nemcsak a mellméretet képes alaposan megnövelni, hanem a nőiességet, a női egészséget és a magabiztosságot is megerősítik, ezáltal fogyasztásuk már csak emiatt is erősen ajánlott.

5. Ha csak látszatot akarsz kelteni!

Amennyiben nem az a fontos számodra, hogy ténylegesen megnöveld a melleid méretét, hanem inkább csak az, hogy felturbózd egy kicsit a látványt, abban az esetben nagyszerű eredményt érhetsz el egy push up melltartóval, ami képes a kicsi és a lógó mellből is igazán feszes, dús és nagyobbnak látszó kebleket varázsolni. Noha bár ez nyilván csalás, de ha el akarjuk kerülni a műtétet, abban az esetben jó alternatíva lehet.
3 hozzászólás

Linda

8 éve, 20 napja

Nem nagyon hiszek ezekben a házi megoldásokban, de mondjuk meg vagyok elégedve magammal.

válasz erre

Babóca

8 éve, 21 napja

Azért ezek olyan nagyra nem tudják növeszteni a melleket, ráadásul vannak akiken csak a műtét segít.

válasz erre

Zita.Péter

8 éve, 21 napja

Manapság annyi féle push up melltartó van, hogy lassan saját magunkat is becsaphatjuk vele.

válasz erre