4 °Cszórványos felhőzet
2021. november 29., hétfő • Taksony

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag!

Brauny , 2016. október 26.
A legtöbb nő általában két dologgal elégedetlen a testén: az egyik a dereka, a másik pedig a melle, éppen ezért sokan kíváncsiak arra, hogy miként is lehetne növelni az emlők méretét, egyáltalán létezik-e olyan, hogy hatásos mellnagyobbítás házilag? Nagyon ritka ugyanis olyan nőt találni, aki mindennel elégedett, és amennyiben neked is éppen a ciciddel van problémád, éppenséggel túl kicsinek találod őket, akkor most itt az idő, hogy változtass ezen, méghozzá saját magad, műtéti beavatkozás nélkül.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Ez a leghatásosabb mellnagyobbítás házilag!

Hogy miért van a teltebb nőknek rendszerint nagyobb mellük, mint a vékonyabbaknak? A válasz rendkívül egyszerű: azért, mert teltebbek, éppen ezért az egyik leghatásosabb mellnagyobbítás házilag az, ha megpróbálunk magunkra szedni néhány plusz kilót. Mindezzel a legnagyobb probléma az, hogy sokaknak a pluszok nem ott rakódnak le, ahol azt szeretnék, így fontos a célzott hízás, így ha megnöveled a kalóriabevitelt, akkor eddz annyit a kényes testrészekre, amennyit csak tudsz. Ha például a feneked vagy a combjaid problémásak, akkor tanulj el hatásos gyakorlatokat ezekre a testrészekre, így a bevitt plusz kalóriák nagy valószínűséggel a melleiden fognak lerakódni.

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag! - 2. kép

2. Pumpáld meg őket!

A mellnagyobbítás házilag többféle segédeszközzel is kivitelezhető, amelyek közül az egyik leghatásosabb a mellpumpa. Az efféle pumpákat a mellekre felhelyezve vákuumot képeznek, és ezzel a stimulációval igyekeznek beindítani a mellnagyobbítás folyamatát. Nagy hátrányuk, hogy napi szinten alkalmazni kell őket, és használatuk eléggé fájdalmas is, de sokan értek már el vele jelentős javulást.

3. Masszírozd meg őket!

A mellek masszírozása nem csak azért jó, mert növelhetjük vele az adott testrész vérellátását, hanem azért is, mert a mellnövelést is elősegíthetjük általa. Ha a mellnagyobbítás házilag kerül megvalósításra, a megfelelő masszírozó mozdulatok elsajátításával akár egy teljes mérettel is megnövelhetjük a méretet. Persze nem árt vigyázni, és alaposan begyakorolni - megbízható forrásból - a masszázselemeket ahhoz, hogy beinduljon a mell növekedő hatása, és ne okozzunk valami kárt benne.

Ha mindig is nagyobbakat akartál: hatásos mellnagyobbítás házilag! - 3. kép


4. Használj étrend-kiegészítőket!

Rengeteg különféle természetes étrend-kiegészítő készítményt érhetünk el abban az esetben, ha azt szeretnénk, hogy a mellnagyobbítás házilag kerüljön kivitelezésre. Az efféle ősi gyógynövények alkalmazása ráadásul gyakran nemcsak a mellméretet képes alaposan megnövelni, hanem a nőiességet, a női egészséget és a magabiztosságot is megerősítik, ezáltal fogyasztásuk már csak emiatt is erősen ajánlott.

5. Ha csak látszatot akarsz kelteni!

Amennyiben nem az a fontos számodra, hogy ténylegesen megnöveld a melleid méretét, hanem inkább csak az, hogy felturbózd egy kicsit a látványt, abban az esetben nagyszerű eredményt érhetsz el egy push up melltartóval, ami képes a kicsi és a lógó mellből is igazán feszes, dús és nagyobbnak látszó kebleket varázsolni. Noha bár ez nyilván csalás, de ha el akarjuk kerülni a műtétet, abban az esetben jó alternatíva lehet.
 
3 hozzászólás

Linda • Polihisztor #3 • 5 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nem nagyon hiszek ezekben a házi megoldásokban, de mondjuk meg vagyok elégedve magammal.

Babóca • Messiás #2 • 5 éve, 6 hónapja és 11 napja

Azért ezek olyan nagyra nem tudják növeszteni a melleket, ráadásul vannak akiken csak a műtét segít.

Zita.Péter • Überbrutál #1 • 5 éve, 6 hónapja és 11 napja

Manapság annyi féle push up melltartó van, hogy lassan saját magunkat is becsaphatjuk vele.

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.