13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Frissítő kozmetikumok egyenesen a kertből

2020. szeptember 05.
107.2391
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Sokan nem is tudják, hogy egy-egy kozmetikumban hány féle kemikália, mesterséges anyag található, mely bár jót tesz a bőrnek, mégsem a legegészségesebb. Éppen ezért fontos, hogy a bőröd is a legmegfelelőbb ápolást kapja, ami egyenesen a kertekből érkezik, ha megfelelő termékeket választunk.


Köztudott tény, hogy az egyenesen a fáról szedett alma fogyasztása a legjobb egészségünk megőrzése érdekében, és ugyan ez igaz ha a kozmetikumokról beszélünk, melyek a testünkre kerülnek. Szerencsére egyre több olyan cég van, akik nem félnek friss alapanyagokhoz nyúlni, hogy azokból készítsenek sampont, testápolót vagy éppen arcpakolást. A friss összetevők sokkal hatékonyabban ápolják és táplálják a bőrt, a hajat és az elmét, mint a hosszan elálló, tartósítószerekkel teli szépségápolási termékek.

Mai cikkünkben bemutatunk néhány Lush Cosmetics terméket, melyek többsége tartósítószer-mentesen készül és valódi, bio és etikus kereskedelemből származó gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak.

Frissítő kozmetikumok egyenesen a kertből - 2. kép

Jázminos fürdőlap

A Sikkim Girls egzotikus illatú fürdőlap megidézi az indiai Darjeeling fülledt forróságát a jázminnak és a frangepán virágnak köszönhetően. Használata nagyon egyszerű, a pici lapocskát vizezd be, képezz habot és fürödj meg vele. Hihetetlen illata van, mely sokáig érződik a bőrön is.

Citrommal teli frissítő arcpakolás

A Don't look at me frissítő arcpakolást egyesen a hűtőből érkezik, ugyanis ezt a terméket hűtőben kell tárolni, hogy megmaradjon a frissessége. A termék rengeteg friss bio citromlevet tartalmaz, emellett bio selyemtofut és rizstejet is. A rizstej gyengéden radírozza a bőrt, ettől lesz sima és puha.

Frissítő kozmetikumok egyenesen a kertből - 3. kép

Frissen préselt gyümölcs sampon

A Rehab gyümölcsös sampon frissen préselt papaja, ananász, kivi és mangó levét tartalmazza, emellett extra szűz olívaolajat és jojobaolajat is tartalmaz. A termék erősíti a hajat és tisztítja a fejbőrt is, érzékeny fejbőrűeknek is kifejezetten ajánlott használnia.

Frissítő kozmetikumok egyenesen a kertből - 4. kép

Citrusos tusfürdő

A The Olive Branch tusfürdő a frissen facsart mandarinlével teszi hidratálttá a bőrt, míg az olívaolaj extra puhaságot és védelmet nyújt a bőrnek. Az olaj a Sindyanna női szövetkezettől származik, akik Galileában dolgoznak. Kézzel szedik és készítik a kiváló minőségű olajokat.
2 hozzászólás

kalifa

3 éve, 10 hónapja és 11 napja

Az arcmaszkok nagyon jók. Már párat kipróbáltam.

válasz erre

hemberender

3 éve, 10 hónapja és 12 napja

fürdőlap?? ilyenről még nem is hallottam.

válasz erre