Fiatalok vérét árulja időseknek természetes fiatalítószerként egy amerikai cég

Brauny , 2017. június 07.
Még a vámpírok is megirigyelnék annak a Szilícium-völgyben alakult új vállalkozásnak a tevékenységi körét, amelyik Ambrosia LLC név alatt nem kisebb dolgot ígér ügyfeleinek, minthogy fiatalok vérével gyógyítják és szépítik meg őket.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kérdéses vállalkozás 8 ezer dollárt, avagy majdnem 2 millió forintot kér el ügyfeleitől minden egyes kezelésért, ami a parabiózis nevű tudományos elméletet ülteti át a gyakorlatba, melynek lényege az, hogy összekapcsolják két élőlény keringési rendszerét.

Korábban állatkísérletekkel már igazolták, hogy ha idősebb egerekbe fiatalabbak vérét fecskendezik, akkor egy idő után szervezete sokkal több hasonlóságot mutat majd fel a fiatalabbal, mint korábban, így Dr. Jessee Karmazin, a cég alapítója ezt szeretné most az emberek között is meghonosítani.

A vállalkozás persze semmit sem ígér biztosra, inkább csak az eddigi kutatási anyagokra hivatkozva azt szögezi le pácienseinek, hogy részesei lehetnek egy rendhagyó emberi kísérletnek, aminek során semmit sem veszíthetnek, legfeljebb fiatalodhatnak egy kicsikét.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!