2019. március 22., péntek • Beáta, Izolda

Fedezd fel a tusfürdőhabok új dimenzióját

Mariann , 2018. április 15.
Manapság egyre többféle tusfürdővel találkozhatunk a boltok polcain, különböző formulákkal. A Dove nemrégiben piacra dobta legújabb termékújdonságát, a tusfürdőhabokat, melyek értékes olajat tartalmaznak ennek köszönhetően. segítik a zuhanyzás közbeni borotválást is.


Már több márka is készített tusfürdőhabot korábban, melyek habja talán nem tartott túl sokáig, vagy az illatuk nem volt éppen túl kellemes. A Dove azonban értékes rózsa és argán olajokkal gazdagította formuláját, melynek köszönhetően nagyon kellemes illatot ad a bőrnek a tusfürdőhab zuhanyzás alatt. Kevés hab is elég egy teljes zuhanyzáshoz, ugyanis nagyon sűrű. Ennek köszönhetően pedig a zuhanyzás közben borotválás is kellemesebbé válik, sokkal könnyedebben fog a borotva csúszni a bőrön és kevésbé fogja felsérteni a bőr felső rétegeit.

Természetesen a márka nem csak a hölgyekre gondolt, ezért megalkotta a férfiak számára a Dove Men+Care tusfürdőhabot is. Szintén nagyon kellemes, férfias illata van, a pasidnak biztosan tetszeni fog. A termékek már elérhetőek a drogériák polcain.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 1 éve, 4 napja

Nem próbáltam még ilyen habot, de izgi lehet.

leoni • Messiás #1 • 1 éve, 5 napja

ilyennel még nem találkoztam