Fedezd fel a tusfürdőhabok új dimenzióját

Mariann , 2018. április 15.
Manapság egyre többféle tusfürdővel találkozhatunk a boltok polcain, különböző formulákkal. A Dove nemrégiben piacra dobta legújabb termékújdonságát, a tusfürdőhabokat, melyek értékes olajat tartalmaznak ennek köszönhetően. segítik a zuhanyzás közbeni borotválást is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már több márka is készített tusfürdőhabot korábban, melyek habja talán nem tartott túl sokáig, vagy az illatuk nem volt éppen túl kellemes. A Dove azonban értékes rózsa és argán olajokkal gazdagította formuláját, melynek köszönhetően nagyon kellemes illatot ad a bőrnek a tusfürdőhab zuhanyzás alatt. Kevés hab is elég egy teljes zuhanyzáshoz, ugyanis nagyon sűrű. Ennek köszönhetően pedig a zuhanyzás közben borotválás is kellemesebbé válik, sokkal könnyedebben fog a borotva csúszni a bőrön és kevésbé fogja felsérteni a bőr felső rétegeit.

Természetesen a márka nem csak a hölgyekre gondolt, ezért megalkotta a férfiak számára a Dove Men+Care tusfürdőhabot is. Szintén nagyon kellemes, férfias illata van, a pasidnak biztosan tetszeni fog. A termékek már elérhetőek a drogériák polcain.
 
2 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem próbáltam még ilyen habot, de izgi lehet.

leoni • Messiás #1 • 8 hónapja, 2 hete és 6 napja

ilyennel még nem találkoztam