3 °Cenyhe intenzitású szitálás
2020. november 27., péntek • Virgil

Farkasházi Réka a Dermedic nagykövete

Mariann , 2020. november 15.
A nemrégiben megjelent lengyel dermokozmetikai márka felkérte a háromgyermekes anyukát, színésznőt, Farkasházi Rékát, hogy legyen a márka nagykövete.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Réka természetesen nagyon örült a felkérésnek, hiszen számára is fontos az ápolt, szép bőr. A színésznő elmondása szerint, nagyon odafigyel a rendszeres testmozgásra, valamint az étkezésére is emiatt lehet makulátlan a bőre.

Ami a bőrömet illeti, különösen oda kell rá figyelnem: nem elég, hogy érzékeny, de még a színpadi sminkek is leterhelik. Éppen emiatt fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat használjak - olyanokat, amelyek kíméletesek ugyanakkor hatékonyak. Ennek az elvárásnak legjobban a dermokozmetikumok felelnek meg, amelyek egy-egy bőrproblémára fókuszálnak - esetemben a bőr érzékenységére - de bizonyítottan hatékony összetevőkkel ápolják a bőröm, lassítják a bőröregedést.

A színésznőnek már most van néhány kedvenc terméke, melyeket előszeretettel használ, sőt a Dermedic termékek között még kislánya számára is talált megfelelő terméket.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!