13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ezért tűnhet ápolatlannak egy nő a férfiak szemében

2019. október 09.
9.8851
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A nőkről általánosan elterjedt, hogy mindig frissek, mindig jól néznek ki és mindig jó az illatuk. Minden nő tisztában van azonban vele, hogy ez ebben a formában azért nem igaz, és bár mindenki törekszik rá, de ez gyakran óriási erőfeszítéseket igényel, pláne betegen, a nehezebb napokon vagy éppen kisgyermekes anyukaként. Az ápoltság azonban alapvetően egyszerűen fenntartható állapot, az alábbiakban pedig sorra vesszük, hogy mit tekintenek egy nő esetében ápolatlanságnak manapság a férfiak!


Foltos vagy szakadt ruházat

Nincs is visszataszítóbb annál, mintha egy nő szakadt vagy foltos ruházatban jelenik meg valahol. Nyilván nem a négy fal között, ahol belefér egy ételpecsétes póló, netán egy megvarrt melegítőnadrág, de például egy foltos vagy kajaszagú felsőben, netán egy szakadt cipőben nem keltjük éppen ápolt nő benyomását. Még akkor sem, ha egyébként az előbb fürödtünk és mostunk fogat!

Ezért tűnhet ápolatlannak egy nő a férfiak szemében - 2. kép

Rossz lehelet, sárga fogak

A szájhigiénia nemcsak általános egészségi állapotunk miatt nagyon fontos, hanem azért is, mert a férfiak jelentős többségénél alapvető fontosságú tulajdonság ahhoz, hogy egy nőről kijelentsék: ápolt-e vagy sem! Nincs is visszataszítóbb dolog egy rossz leheletű nőnél, különösen akkor, ha ehhez még sárga, láthatóan rossz fogak is csatlakoznak. Erre mindig gondosan ügyeljünk tehát!

Izzadtságszag

Vannak nők, akik nehezen tudnak harcolni az erőteljes izzadással - különösen egy bizonyos kor után -, azonban ilyenkor sem szabad hagyni, hogy a kellemetlen izzadtságszag győzedelmeskedjen, és érződjön rajtunk. Ha kell, használjunk 2-3 óránként valamilyen izzadásgátló szert, tisztálkodjunk többet, mossuk át a hónaljunkat nedves törlőkendővel, a lényeg, hogy tegyünk érte.

Koszos körmök

Hogy valakinek pattanásos a bőre, arról sok esetben nem tehet. Arról viszont igen, ha például a körmei koszosak és ápolatlanok. Egy körömvágás alig egyetlen perc, ha nem reszelgetjük, festegetjük és gondozzuk a körömágyat, tehát annyi időt azért szakítsunk rá, mert a piszkos körmök nagyon rossz képet festenek le egy nőről.

Ezért tűnhet ápolatlannak egy nő a férfiak szemében - 3. kép

Fésületlen, ápolatlan frizura

Nem véletlenül járnak annyit fodrászhoz a nők! Bár a férfiak hajlamosak emiatt gyakran megszólni őket, valójában azonban kifejezetten negatívan viszonyulnak azokhoz a hölgyekhez, akik nem fésülködnek, nem adnak magukra ezen a téren, nem festetnek, nem vágatnak új frizurákat és így tovább.

Előbukkanó szőrszálak

A nők felé egyfajta elvárás már a férfiak részéről, hogy a legtöbb testrészük borotválva legyen, különös tekintettel a lábakra és a hónaljra. Ha ezeknél a régióknál előbukkan egy-egy kellemetlen szőrszál, vagy nem sikerül úgy leborotválni, ahogy kellene, akkor az egészen visszatetsző hatást kelthet a férfiakban, tehát inkább mindig vegyünk jobb minőségű borotvát, vagy járjunk gyakrabban gyantáztatni.
1 hozzászólás

Gizus

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

Szomorú hogy ápolatlan az akinek van szőr itt ott, pedig bizony így születünk. Én ezt egyáltalán nem érzem ápolatlannak.

válasz erre