13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Ezért érdemes smoothie bowl-t fogyasztani

2021. október 09.
54.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ősszel és télen a kevés napsütés miatt csökken szervezetünkben az endorfin, a szerotonin- és a dopamin szint, emiatt testünket és kedvünket is érdemes színes és egészséges prés- és gyümölcslevekből készült smoothie bowlokkal feldobni.

A smoothie bowl valamilyen folyadékból (gyümölcs- vagy préslé, víz vagy növényi ital) és fagyasztott zöldség-gyümölcsből áll, amiket krémes állagúra turmixolnak és különböző feltétekkel ízesítenek még.

Egyszerű őket elkészíteni és rengeteg tápláló vitamin forrás található ezekben. Ahhoz, hogy tényleg tápláló étel készüljön, érdemes minőségi alapanyagokat használni. Ilyen például a Funky Forest préslevek és smoothie-k, melyek fenntartható és környezetbarát módszerekkel készülnek a Nógrád megyei Szécsényben.

Szabó Adrienn, a Funky Forest dietetikusa szerint:

A testtömeg karbantartás és a cukorbetegség egy életen át tartó, tudatos szemléletet igényel, melyet nem lehet kiegyensúlyozottan végezni, ha valamit teljesen megvonunk magunktól. Bár a betegségek kezelése egyéni konzultációt igényel, általánosságban elmondható, hogy a 100%-os gyümölcslevek és smoothie-k egy szigorúbb diétába is beilleszthetőek, alkalmanként nagyjából 2 deciliter mennyiségben.

Próbáld ki Te is a Funky Forest új présleveit és különleges smoothiejait és készíts belőlük isteni smotthie bowlokat.