13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ezek lesznek 2019 legfontosabb divattrendjei

2019. február 17.
12.5401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A divat tekintetében minden évnek, sőt minden évszaknak megvannak a maga trendjei, és nem lesz ez másként 2019-ben sem. Amennyiben te is aktívan követed a divatot, szeretsz jól kinézni és csinos, trendi ruhákban járni, akkor érdemes átfutnod az alábbi összeállítást, aminek részeként az előttünk álló hónapokra jellemző újdonságokat vettük górcső alá alaposabban is. Lássuk tehát, milyen trendek uralkodnak majd a divatvilágban 2019-ben!


1. Kígyóbőr minta

Már tavaly is nagyon népszerűek voltak a divatvilágban a különféle állati eredetű minták, de míg 2018-ban a leopárd- és a zebraminta vitték a prímet, addig az idei év leginkább a kígyóbőrről szól majd. Persze szó sincs arról, hogy valódi kígyók bőrét vegyük magunkra, mindössze a speciális mintázat, ami lényeges lesz, méghozzá cipőn, nadrágon, felsőn, tehát gyakorlatilag bárhol.

Ezek lesznek 2019 legfontosabb divattrendjei - 2. kép

2. Csillogós miniruhák

A különféle miniruhák évek óta nagyon fontos szereplői a divatvilágnak, melyeket sokan az ünnepségekkel vagy az előkelő alkalmakkal párosítanak, de idén egy kicsit megváltozik a helyzet, aminek az oka nem más, minthogy bejönnek a színtérre a csillogós miniruhák. Ezek olyan változatos megjelenést adnak ezeknek az egyszerű daraboknak, melyeket ezáltal szinte bárhol alkalmazhatunk majd, ezáltal a munkában, de akár egy laza partin is.

3. Rojtos szélek

Az Amerikában tomboló country mánia már tavaly is meghatározta az aktuális trendeket, így 2018-ban nagy népszerűségnek örvendtek a cowboy csizmák, ebből a stílusból pedig idén is átvett valamit a divatvilág. Ennek megfelelően érkeznek a rojtos ruhák, sőt mi több, a rojtok szinte bárhol, így akár még kiegészítőkön is megjelenhetnek majd.

4. Pufi ujjak

Utoljára talán a nyolcvanas években voltak divatosak - kivéve a gót divatot a kilencvenes években - a pufi ujjak, melyek egészen sajátos megoldást kínálnak megjelenésünknek. A pufi ujjal ellátott blúzok és pulóverek ugyanis nagyon elegánsak, hovatovább szélesíthetik vállainkat, egyensúlyozva ezzel az alakunkat.

Ezek lesznek 2019 legfontosabb divattrendjei - 3. kép

5. Fejpánt és fejkendő

Nagyon fontos divattrend lesz 2019-ben a fejpánt és a fejkendő, így ne lepődjünk meg, ha sok ilyen kiegészítővel találkozhatunk idén, lévén a Prada és a Dior kínálatában is megjelentek ezek a sokak szerint felesleges, mások szerint azonban rendkívül hasznos kiegészítők, melyek új frizurákat és megoldásokat is behozhatnak magukkal.

+1. Magas talpú cipők

Bár a magas sarkú cipők soha nem mennek ki a divatból, a magas talp azonban már más kérdés, de 2019-ben ez is az aktuális trend részét képezi, elég csak megnézni a Saint Laurent vagy a Dolce & Gabbana legújabb kollekcióit. Ezek alapján idén szinte minden lábbelitípuson megjelenhet a magas talp, így még a japán szandálokon és a különféle fűzős lábbeliken is, aminek az alacsony hölgyek biztos nagyon örülni fognak.
2 hozzászólás

blondi

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

magastalúkat szeretem, azokban kényelmesen és biztonságosan tudok járkálni

válasz erre

Lolaa

5 éve, 6 hónapja és 18 napja

Azok a pufi ujjak nem jönnek be.

válasz erre