Érkeznek a H&M szépségápolási termékei

Mariann , 2015. augusztus 19.
A ruházati márka idén tavasszal jelentette be, hogy hamarosan kibővíti termékpalettáját, méghozzá szépségápolási termékekkel. Augusztus 24-től már hazánkban is elérhetőek lesznek a márka kozmetikai újdonságai.


Több mint 700 vadonatúj termékből álló részleggel bővíti kínálatát a H&M, melyek között elsősorban sminktermékek lesznek, azaz púderek, alapozók, sminkpaletták és körömlakkok, de természetesen a sminkeléshez elengedhetetlen eszközök is kaphatóak lesznek. Szezonális újdonságokkal is találkozhatunk majd, valamint limitált kiadású színkollekciókkal.

Érkeznek a H&M szépségápolási termékei - 2. kép

Sara Wallander, a H&M Beauty koncepció tervezője elmondta:

Ebben a teljeskörű termékpalettában minden megtalálható, ami egy komplett sminkhez kell, legyen szó klasszikus, természetes vagy divatos stílusról. A minőség az egyik legfontosabb tényező volt a termékek megalkotásánál. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre a boltokba kerültek és bárki számára elérhetőek a szépségápolási termékeink.

A termékeket Olaszországban gyártattja a vállalat, Magyarországon elsőként a Vörösmarty téri, az Aréna Plázában és a Ferihegyi Market Centralban található üzletekben lesz elérhető az új részleg. Ha kíváncsi vagy már most, hogy milyen termékekkel találkozhatsz a boltok polcain, akkor irány a márka honlapja, ahol már böngészhetsz is!

Érkeznek a H&M szépségápolási termékei - 3. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

bonita • Messiás #3 • 4 éve, 26 napja

nahát nem is tudtam, hogy lesznek ilyen termékeik

csillucs • Nagymester #2 • 4 éve, 26 napja

Juj meg kell néznem őket!

Sandy • Messiás #1 • 4 éve, 26 napja

Nem rossz nyitás másik irányba.

ezek a cikkek is érdekelhetnek

Nincsenek még hasonló cikkek.