27 °Cszórványos felhőzet
2020. augusztus 04., kedd • Domonkos, Dominika

Ennyi időt tölt egy férfi borotválkozással az élete során

Mariann , 2018. május 05.
A Funders and Founders vállalat korábbi felmérése szerint egy átlagos ember nagyjából 4 évet evéssel és ivással, 28 évet alvással, két és fél évet pedig szőrtelenítéssel tölt, ebből nagyjából egy férfi félévet tölt borotválkozással. Ezt az időt szeretné lerövidíteni a férfiak számára a Braun borotvái.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A férfiak többsége sokszor macerásnak tartja a borotválkozást, főleg ha pont emiatt kell egy kicsit korábban kelnie vagy éppen sietnie a reggeleken. A márka igyekszik folyamatosan olyan technológiákkal felszerelni elektromos borotváit, hogy a férfiaknak még egyszerűbb és gyorsabb legyen a reggeli borotválkozás. A Braun Series 5, Series 7, és Series 9 borotvák tervezői nem csak a külső formára figyeltek, hanem kifejlesztettek egy úgynevezett AutoSense technológiát, amelynek segítségével az intelligens borotvák figyelik a szakáll sűrűségét, és az eszköz sebességét valós időben a szakáll sűrűségéhez igazítják.

A Series 5 borotva a Skin-Sensitive technológiával bővítve segít megóvni az arcbőrt. A Series 7 készülék az intelligens Sonic technológia segítségével alkalmazkodik az arcszőrzethez, emellett minden bőrtípussal szépen elboldogul. A Series 9 borotva az igazi nagyágyú, mely percenként 40 000 vágómozdulatra képes, ráadásul még alkalmazkodik a szakáll sűrűségéhez is.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!