0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

Dolgok, melyek a nők szerint szexik, a férfiak viszont a falra másznak tőlük

Brauny , 2019. november 20.
Meglepően sok olyan tévhit kering a nők körében, melyekről azt gondolják, hogy sokkal szexibbek és különlegesebbek lesznek, a valóságban azonban nem akarnak működni. Ennek elég egyértelmű az oka, történetesen ezek ugyanis olyan megoldások, melyek egyszer talán szexinek tűnhettek, mára azonban kimentek a divatból, esetleg olyan férfias poénokon alapulnak, melyek valóban csak poénok, de nem szabad őket komolyan venni. Hogy melyek ezek a dolgok, melyektől a férfiak a falra másznak?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Parfümfelhő

A nők úgy gondolják, hogy ha vesznek egy jó parfümöt, akkor azt mindenkinek éreznie kell. Sokszor azonban hajlamosak túlzásba esni, és úgy befújni magukat, hogy ha ne adj Isten egy liftbe vagy egy szűkös helyiségbe kerülünk egy ilyen hölggyel, túlzás nélkül megfulladhatunk az erős illattól. Sokan egyébiránt nem is érzik, hogy mennyire erős illatot árasztanak magukból, mert az orruk már megszokta azt, míg mások csak véletlenül túlozzák el, mert eddig hígított eau de toilette parfümöt használtak, de most áttértek az eau de parfumre, ami sokkal töményebb.

Dolgok, melyek a nők szerint szexik, a férfiak viszont a falra másznak tőlük - 3. kép

Erős smink

Az erős smink néhány nőnek valóban jól áll, de egyáltalán nem mindenkinek, sőt mi több, sokan hajlamosak teljesen túlzásokba esni. Főleg abban az esetben, ha nem Halloweenre készülnek, hanem csak a munkába. Az erőteljes sminkkel sokan hódítani akarnak - pszichológiailag inkább valamit eltakarni -, de valójában inkább megijesztik vele a férfiakat, akik szeretik a finom kiemeléseket, de a vad smink helyett sokkal jobban kedvelik a természetességet.

Kitett mellek

Mindenki megnézi egy nőn, ha kiteszi a melleit, vagy felhúz egy miniszoknyát, ez tény és való, azonban egy érett férfit ezzel a mentalitással garantáltan nem tudunk majd megfogni, inkább megrémíteni, hiszen ez a nyíltság a nők részéről egyenesen félelmetes. Nem komoly emberként, érett nőként, hanem egyszeri prédaként tekintenek majd rád. Sokkal jobban kedvelik a férfiak azokat a ruhákat, melyek sejtelmesek, tehát mutatnak is valamit, meg nem is, hiszen imádnak fantáziálni, és jobban örülnek neki, ha ők maguk fedezhetik fel a rejtett bájakat - már amennyiben lehetőség van rá.

Dolgok, melyek a nők szerint szexik, a férfiak viszont a falra másznak tőlük - 2. kép

Póthaj

A fiús hajnál csak egy dolog taszítja jobban a férfiakat: a póthaj! Bizonyos esetekben - például farsangi jelmezhez - a póthaj kifejezetten jó választás, de a pasik a természetes, egészséges hosszú fürtöket kedvelik a leginkább. A póthaj nevével ellentétben nagyon könnyen észrevehető, és nagyon nehezen tisztítható, így pár nap után már kellemetlen szaga lehet, ami közelről a legnagyobb igyekezet ellenére is piszkos, igénytelen hatást kelt. Inkább maradjon rövid, még azzal is jobban járunk!

Műkarmok

Igen karmok, nem körmök. A finom műkörmök ugyanis valóban kellemes, szexi hatást kelthetnek, hovatovább nem zavarják viselőjét a mindennapokban, de sok esetben látni például a Kardashian lányokat olyan karmokkal, melyek egyenesen félelmetesek. Nem véletlenül, hiszen ezek senkinek sem tetszenek valójában, és míg a férfiak is egyenesen irtóznak tőle, gyakorlatilag viselőjét szintén teljesen ellehetetlenítik a mindennapokban, mert még egy ajtót sem tud kinyitni ilyen kézzel anélkül, hogy ne karmolna össze mindent.
 
1 hozzászólás

becky • Messiás #1 • 6 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mondjuk ezek nekem se jönnek be. Főleg a nagy karmok te jó ég még a fenekedet se tudod kitörölni.