16 °Ckevés felhő
2020. szeptember 24., csütörtök • Gellért, Mercédesz

Cooper peptide: az egyik legjobb kozmetikai összetevő a hajhullás ellen

Szofi Kakuk , 2020. szeptember 05.
A hajhullás számos formában megkeserítheti az életünket, legtöbbször egy stresszesebb időszak állhat a háttérben, de van, hogy komolyabb a baj. A haj regenerálásáért, növesztéséért azonban bizonyos peptidtípusokkal sokat tehetünk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A hajveszteség bizonyos mértékig normálisnak is tekinthető. Természetesen megfelelő határokon belül. A hajhullást hormonális változások, betegségek vagy egyéb más okok is negatív irányba befolyásolhatják, amire nem elegendőek a speciális segítséget nyújtó samponok vagy balzsamok. A célzott kezelést egy hatékonyan formulázott szérummal érdemes külsőleg megkezdeni és természetesen komolyabb probléma fennállásánál orvosi segítségre is szükség lesz. Az egyik legjobb kozmetikai összetevő az ilyen problémákra, egy Copper Peptidet tartalmazó szérum.

Cooper peptide: az egyik legjobb kozmetikai összetevő a hajhullás ellen - 2. képEz a peptid-forma bőrmegújító hatású, sejtkommunikáló funkcióját tekintve az előregedett sejteket segíti újra mozgásba hozni. Egy ilyen hatóanyagtartalmú szérummal érdemes heti többször is végigmasszírózni a fejbőrt és néhány hét elteltével látható javulás tapasztalható.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!