7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Citromos frissesség a The Body Shoptól

2021. február 21.
59.6131
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A szépségápolási márka nemrégiben egy új kollekciót dobott piacra, mely állandó jelleggel lesz elérhető a boltokban. Az új Citromos termékek nem csak friss illatukkal fognak elvarázsolni, de antibakteriális hatásának köszönhetően tisztít is. Emellett érdemes megismerkedni az új géles arcpermetekkel is.


Citromos frissesség minden nap

Ha kedveljük a frissítő citrom illatát, akkor mindenképpen érdemes lesz beszerezni valamelyik terméket az új Citromos kollekcióból. A termékek természetesen 100% vegánok, és természetes eredetű citromolajat tartalmaznak, mely erős tisztító és ápoló hatással bír. A kollekcióban találunk antibakteriális kézfertőtlenítőt két kiszerelésben, tusfürdőt, kézlemosót, testápolót, arclemosót és egy hajpermetet is.

Citromos frissesség a The Body Shoptól - 2. kép

Az ápoló és frissítő hajpermet minden hajtípusra alkalmazható, ugyanis nem zsírosítja a hajat és nem nehezíti el. Elég néhányat fújni a hajra és azonnal friss citrom illata lesz, teljesen felfrissül és selymessé válik a haj. Egyáltalán nem ragad, szinte észre sem lehet venni a hajon, csupán az illatát lehet érezni. Száraz és nedves hajra is alkalmazható.

Géles arcpermet a nap bármely időszakában

A hideg és szeles idő könnyen kiszárítja a bőrt, de legfőképpen az arcbőrt, hiszen azt nem szokás eltakarni. Éppen ezért fontos, hogy ebben az időszakban még több gondoskodást adjunk arcbőrünknek. A The Body Shop nemrégiben dobta piacra géles állagú arcpermeteit, melyek azonnal beszívódnak a bőrbe és hidratálják azt. Az E-vitaminos arcpermet azonnal hűsíti és felfrissíti az arcbőrt a nap bármely időszakában.

Citromos frissesség a The Body Shoptól - 3. kép

Akár 48 órás hidratáltságot is biztosít, ráadásul minden bőrtípusra alkalmazható. Csupán néhányat kell fújni az arcra és azonnal be is szívódik. Az E-vitaminos arcpermet mellett már elérhető a Drops of Youth géles arcpermet is, mely hidratálja és regenerálja az arcbőrt.

Az újdonságok már elérhetőek a márka boltjaiban és webshopjában is.
3 hozzászólás

Tekla

3 éve, 4 hónapja és 23 napja

Jaj de jóóó. Imádom a citromot.

válasz erre

EszterSzabadkai

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Géles arcpermet?? meglepett smiley Azta ilyenről még nem is hallottam.

válasz erre

Mirjam

3 éve, 5 hónapja és 4 napja

Imádom a citromos dolgokat. mosolygó smiley

válasz erre