19 °C
tiszta égbolt
2024. április 30., kedd
Katalin, Kitti

Kényeztesd el az arcodat! Estée Lauder, Bobbi Brown és Clinique megateszt

2014. április 10.
3.5901
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az Estée Lauder márka valószínűleg ismerősen cseng minden kozmetikumok iránt kicsit is érdeklődő olvasónk számára, azonban nem biztos hogy mindenki teljesen tisztában van magával a brand nagyságával. Az Estée Lauder-ről mindenképpen érdemes tudni, hogy több kozmetikai márka is tartozik hozzá, ilyenek többek között a M.A.C, a Clinique vagy épp a Bobbi Brown. Szerkesztőségünkbe érkezett néhány prémium minőségű kozmetikai termék, amiből néhányat teszteltünk is. Tapasztalatainkat az alábbiakban osztjuk meg!


Hangsúlyozzuk, hogy az itt bemutatott termékek prémium minőséget képviselnek, így aki megvásárol például egy Estée Lauder szemhéjpúdert, nem csak kiváló minőséget, hanem luxus életérzést is kap a pénzéért, ami nem csak a csomagolásban mutatkozik meg, hanem a termékek finomságában is. Amint belépünk egy EL üzletbe, azonnal érezzük, hogy itt nem olcsó kategóriás termékekről van szó, és ez a csomagolásokon is meglátszik.

Mai tesztünkben a következő termékekről olvashattok:
Estée Lauder Pure Color Gelée Powder szemhéjpúder
Bobbi Brown szájfény
Clinique Chubby Stick ajakbalzsam
Clinique Even Better korrektor

Cyber Metallic szemhéjpúder
Amit legelőször észreveszünk a terméknél, az a feltűnő csomagolása. A sminkkészítmény egy kis dobozkában található, melynek színe a tipikus EL kék. Amint kivesszük a csomagolásból a szemhéjpúdert, egy gyönyörű, arany színű, kompakt tükörrel felszerelt tartót kapunk. Nagyon stílusos a kinézete, igazi luxus érzetet ad. Ha felnyitjuk a kompakt tartót, akkor elénk tárul a gyönyörű szín, valamint a szépen kidolgozott szemhéjpúder is, egészen különleges mintája van a készítménynek.

Olyan szépen kialakított a szemhéjpúder mintázata, hogy szinte nem is akartunk hozzányúlni, nehogy elrondítsuk, vagy elmaszatoljuk. De félelmünk hiábavaló volt, néhány használatot követően sem kenődik el a mintázat.


Az elbűvölő luxus szemhéjpúder.

Az elbűvölő luxus szemhéjpúder.


A tükör nem túl nagy, de pont jó arra, hogy gyorsan rápillantsunk sminkünkre és ha kell, korrigáljuk azt. Kis méretének köszönhetően a legkisebb party táskában is elfér, így bármikor, bárhová magaddal viheted. A tesztünk alanyaként kapott szemhéjpúder színe Cyber pink névre hallgat. Nedves és száraz applikátorral is használható, ha nedvessel visszük fel a terméket, akkor nagyon jól pigmentált lesz a sminkünk, a metál csillogás így még jobban érvényesül.

Tartóssága kiváló, hiszen ha reggel felrakjuk, akkor még este is ott lesz a szemünkön. Könnyen lemosható, nem ragad és nem gyűlik össze a szem redőiben. Könnyű felvinni akár a hozzá kapott applikátorral, akár más ecsettel.

Bobbi szájfény
A Bobbi Brown kozmetikai termékei szintén a high-en kategóriába tartoznak. A tesztre kapott szájfénynek Sailor 1 színe volt. Nagyon visszafogott színt ad az ajkaknak, azonban kellően kiemeli azokat. Körülbelül 3-4 órát képes az szájon maradni, így tartósságát tekintve átlagosnak mondható. Enyhén ragadós, azonban ha már az ajkakon van, akkor észre sem vesszük, hogy van valami a szánkon.

A Bobbi Brown szájfény.

A Bobbi Brown szájfény.


Az íze nagyon finom, akárcsak az illata, ami egy kellemes vaníliás hatást keltő aroma. Az ajkak nem száradnak ki tőle, nagyon jól hidratálja, ez köszönhető az összetevőkben megtalálható különböző hatóanyagoknak, mint például az aloe vera. Az applikátor segítségével könnyű felvinni a szájra, még tükör sem kell hozzá. A 7 ml-es kiszerelés kevés helyet foglal a táskában, így mindig magunknál tarthatjuk.


Az applikátor segítségével könnyű felkenni a szájfényt.

Az applikátor segítségével könnyű felkenni a szájfényt.


Clinique színes ajakbalzsam
Első ránézésre azt gondolnánk, hogy egy vastag ajakceruzáról van szó, azonban amint lekerül a kupak a stickről, már látni lehet, hogy itt egy krémes ajakbalzsamot rejt a tubus, mely többféle színben kapható. A tesztben használt balzsamnak 09-es heaping hazelnut színe van. Ez a szín nagyon szolid, nude-nak mondható, így egy természetes sminkhez tökéletesen passzol. Nem túl fényes, inkább matt, azonban egy enyhe csillogást ad az ajkaknak.

Szerkesztőség kedvence, a praktikus Chubby Stick a Clinique-től.

Szerkesztőség kedvence, a praktikus Chubby Stick a Clinique-től.


A kiszerelése nagyon egyszerű, komfortos ugyanis a krémes sticket nem kell hegyezni, csak az alján el kell forgatni, hogy elérjük a többi balzsamot. A termék kialakítása lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, így nem kell sokat bonyolódni vele. Nem teszi zsírossá az ajkakat, így nem is nehezíti el azt. Mivel egy hidratáló ajakbalzsamról van szó, így természetesen elsősorban puhává varázsolja az ajkakat. Hosszantartóan ápolja a szájat, ezáltal nem szárad ki.

Tartósság szempontjából nem mondható kiválónak - nem is ez a lényege-, de így is 3-4 órát képes fenn maradni az ajkakon.

Clinique korrektor
Sajnos nincs tökéletes arcbőr, ezért fejlesztették ki a korrektorokat. A Clinique korrektora apró tégelyben kapható, melynek külseje nagyon egyszerű és letisztult, de pont ettől néz ki jól. Mivel a kupakja fémes, így akár tükörnek is használhatjuk. Ez a korrektort kifejezetten a különböző elszíneződések és a szem alatti karikák fedésére szolgál. A termék C-vitamint is tartalmaz, így használat közben a bőr kap egy kis plusz vitamint, amitől ragyogóbbá válik.

A pici tégelyes Clinique korrektor.

A pici tégelyes Clinique korrektor.


Akinek nincs esetleg ecsete, annak kicsit nehezebb lesz a készítmény használata, ugyanis a tégely szája elég kicsi, így vastagabb ujjal nem tudjuk kivenni a krémet. A korrektor állaga sűrű, de krémes, így könnyen el lehet kenni a problémás területeken.

Ilyen a Natural színű korrektor.

Ilyen a Natural színű korrektor.


Nagyon jó a pigmentáltsága, nem kell sokat használni belőle, így a 3 g-os kiszerelés sokáig elég. Egyáltalán nem ragad és nem gyűlik össze a ráncokban. Az állagának köszönhetően nem kell rögzíteni púderral, így is tökéletesen fennmarad egész nap. Ha megizzadunk, akkor sem jön le, ugyanis vízálló hatása van.

Összegzés
A prémium termékek között a szerkesztőség abszolút kedvence a Clinique Chubby Stick ajakbalzsama, ugyanis nem csak egyszerű a használata, de nagyon jól hidratál és emellett szép színt is ad az ajkaknak. Aki megvásárolja, annak folyton ott lesz a táskájában a kis balzsam.

Még külön kiemelnénk az Estée Lauder szemhéjpúderét, melynek külcsíne igazi luxust tükröz, emellett a magas pigmentáltsága miatt gyönyörű színt ad a szemnek. A metál csillogású kozmetikum bármelyik Estée Lauder boltban megvásárolható.

A Bobbi Brown szájfény és a Clinique korrektor a teszt során átlagosnak bizonyult, semmilyen kirívót vagy plusz dolgot nem mutatott. A korrektor jól elfedi a bőrproblémákat és a szem alatti karikákat, emellett nem szárítja a bőrt. A szájfény visszafogottá, de fényessé teszi az ajkakat, bár kicsit ragacsos. A Bobbi Brown és a Clinique termékek megvásárolhatók a szaküzletekben.
11 hozzászólás

Mariann

10 éve, 11 hónapja és 3 napja

Babóca írta:
A korrektor szárítja a bőrt? Mert most keresek valami jó kis korrektort, néha jól jönne.

Az ajakbalzsamnak nagyon tetszik a színe. mosolygó smiley Szerintem bevállalok egyet, ha már a kedvencetek lett.
Nem szárítja. Szerencsére mivel krémes a korrektor így ez a krém és összetevői nem szárítják ki a bőrt.

válasz erre

Gizus

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Én nem nagyon használok sminket de az az ajakápoló tetszik.

válasz erre

monyó

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nagyon igényes termékek, ez a korrektor elég jónak néz ki!mosolygó smiley

Szuper teszt!

válasz erre

krisztike

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Clinique termékeket rendszeresen használok, de mást tőlük nem nagyon ismertem eddig!

válasz erre

Zita.Péter

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nekem is kellenek!!!!!! Csináljatok nyereményjátékot!mosolygó smiley Léccciiiiiii!!!!mosolygó smiley

válasz erre

zitucska

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Szemhéjpúder varázslatosan néz ki. mosolygó smiley Nagyon tetszik, és engem is lehet el fog csábítani a kedvencetek, a chubby stick. mosolygó smiley Jónak hangzik nagyon.

A szájfény sem rossz egyébként. Nekem most loreal van, azt is szeretem.

válasz erre

Babóca

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

A korrektor szárítja a bőrt? Mert most keresek valami jó kis korrektort, néha jól jönne.

Az ajakbalzsamnak nagyon tetszik a színe. mosolygó smiley Szerintem bevállalok egyet, ha már a kedvencetek lett.

válasz erre

becky

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Bobbi Brown-t nem is ismertem!meglepett smiley Nagyon jó teszt lett!mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Gyönyörűségesek!!! Jajj a szívem!mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

*-* az a szemhéjpúder! Juj de jól néz ki! Must have lett! Fel is írtam magamnak. Nagyon tetszik.

válasz erre

mokus84

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Nem az én árkategóriám szerintem...mosolygó smiley De nagyon igényesek az biztos!

válasz erre