11 °C
kevés felhő
2024. április 25., csütörtök
Márk

Bőrfeszesítő éjszakai arcmaszk - teszt

2015. március 04.
2.6291
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben ismerkedtünk meg a The Body Shop legújabb csúcs termékével, mely egy különleges éjszakai arcmaszk, ami segít regenerálni a bőrt és a benne lévő természetes hatóanyagok megfiatalítják a megfáradt arcbőrt. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen tapasztalataink voltak az éjszakai maszkkal.


A márkától már megszokhattuk, hogy minőségi, természetes alapanyagokat használ fel kozmetikumaiban, így ez most sincs másképp. A Drops of youth éjszakai bőrfeszesítő arcmaszk hatóanyaga az Alpokból származó havasi gyopár őssejtjei, mely egy nagyon szívós virág, hiszen a zord körülményeket is nagyszerűen bírja. Az éjszakai maszk különlegessége abban rejlik, hogy a maszk az éjszaka során önmagától szívódik be és reggel nem kell lemosni, mivel teljesen felszívódik.

A havasi gyopár szigorúan védett növény. Az őssejteket egy botanikus kert növényeiből vonja ki a cég fenntartható módon.


Különleges zselés anyag a havasi gyopár erejével!

Különleges zselés anyag a havasi gyopár erejével!


A terméknek különleges zselés anyaga van, mely szinte azonnal felveszi az arc szerkezetét. A rugalmas anyagot a tégelyből egy kis kanállal tudjuk csak kiszedni, mivel a textúrája egyben tartja a krémet. Nagyon keveset kell belőle használni, így a 90 ml-es tégely hónapokig elég. Amint felvittük az arcra a maszkot, az szinte egyből be is szívódik, de egy kissé ragacsos érzetet hagy maga után.

Könnyen felszívódik és egész éjszaka hidratál!

Könnyen felszívódik és egész éjszaka hidratál!


Első használatot követően az arcbőr simábbnak érződik, frissebbnek. Néhány napos használatot követően látszódik, hogy a szem környékén kisimulnak az apróbb ráncok, kevés alvás után sem tűnik fáradtnak a bőr. Érdemes az esti arcápolási rutin után felkenni, mivel az arcápolás során használt krémnek is segít a mélyebb rétegekbe való bejutásért.

A terméket 8.590 forintos áron lehet megvásárolni, mely egy 90 ml-es kiszerelést jelent. Elsőre borsosnak tűnik az ár, de azt mindenképpen meg kell említeni, hogy egy ekkora termék 2-3 hónapig is elég, így ha belefektetünk egy ilyen krémbe, nem fogjuk megbánni. Megéri az árát!
4 hozzászólás

veruss74

9 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ez nagyon tetszik, azt hiszem ki fogom próbálni.

válasz erre

csillucs

9 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ezt lehet ki fogom próbálni, de azért megvárom, míg lesz rá valami kupon. Úgy már jobban megveszem. mosolygó smiley

válasz erre

becky

9 éve, 11 hónapja és 7 napja

Izgalmasan hangzik. Mondjuk nekem most van arckrémem, bár ez ahogy olvasom nem zárja ki egymást.

válasz erre

leoni

9 éve, 11 hónapja és 7 napja

Hát ha árat és a minőséget, valamint a mennyiséget nézzük, akkor megéri megvenni tényleg. Kíváncsi lennék rá.

válasz erre