2019. június 20., csütörtök • Rafael

Bemutatkozott a VALBONA Leather új, színpompás kollekciója

Mariann , 2019. április 15.
Tavaly szeptemberben mutatkozott be a magyar táskamárka, akiknek nemrégiben megjelent legújabb nyári kollekciójuk, a Colour Obsession, melynek bemutatóján a Női Hírek szerkesztősége is ott járt. Mai cikkünkben megmutatjuk milyen színes táskákkal találkozhatunk idén.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kollekciót ismét a praktikusság és a divatosság jellemzi, ugyanis három, egymásba tökéletesen illeszkedő táskát találunk a darabok között: egy nagyobb shoppert, egy pénztárca méretű clutchot és egy testhez simuló válltáskát. A shopperhez egy karabineres bőrszíj segítségével rögzíthetők a kisebb táskák, de a kulccsomókat is könynedén hozzáiulleszthetjük, így nem fognak elveszni azok a nagy női táskában. A napközben a shopperben rendszerezőként helytálló válltáska estére egy mozdulattal elegáns kiegészítőként használható, amelynek első zsebébe stílusosan illeszkedik a kis méretű clutch.

Bemutatkozott a VALBONA Leather új, színpompás kollekciója - 2. kép

A kollekció darabjai a márkára jellemző bőrből és velúrból készülnek, és 19 különböző színben kaphatóak. A már megszokott natúr és sötét színek mellett, felbukkan az év színe is, a korall és a nyári legszebb színei is. A táskák mellett a tervező idén együttműködik Varga Renáta ékszerkészítővel, aki az új táskákhoz a Valbona márka logójával díszített vidám és extrém fülbevalókat készített a kollekció minden színváltozatához.

Bemutatkozott a VALBONA Leather új, színpompás kollekciója - 3. kép


Bemutatkozott a VALBONA Leather új, színpompás kollekciója - 4. kép

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!