Bemutatkozott a Dove babáknak szánt bőrápolási családja

Mariann , 2018. október 07.
A héten egy sajtótájékoztató keretén belül mutatkozott be a márka legújabb termékcsaládja, a Baby Dove, mely kifejezetten kisbabáknak lett kifejlesztve. A termékeke között találunk praktikus fürdetőt, könnymentes sampont és még testápolót is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szülővé válás sosem könnyű dolog, hiszen ilyenkor rengeteg új dologgal kell szembe szállnia a szülőnek. A Dove hisz abban, hogy nincsenek tökéletes szülők, sem tökéletes út a gyermekek nevelésére, csupán egy dolog biztos, hogy az igazi anyukák és apukák legjobb tudásuk szerint gondoskodnak gyermekükről. Ez a gyengéd törődés inspirálta a márkát, hogy megalkossak a babák számára a legjobb bőrápolási termékcsaládot, a Baby Dove-ot.

Bemutatkozott a Dove babáknak szánt bőrápolási családja - 2. kép


A fürdetők, a könnymentes sampon, a testápolók és a törlőkendők finoman ápolják és hidratálják a babák érzékeny és vékony bőrét, mely könnyen veszít a nedvességéből. Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint hipoallergén. A fürdetők pumpás kialakításának köszönhetően nem kell felszabadítani mindkét kezünket babafürdetés során, hiszen egy kézzel is könnyedén adagolhatjuk a fürdetőt.

A Baby Dove termékcsalád már elérhető a boltok polcain.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!