9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Bemutatkoznak az eddigi legjobb testápolók: a testjoghurtok

2018. május 05.
10.2101
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Sokunk számára fontos, hogy egy testápoló megfelelően hidratáljon, de emellett hamar beszívódjon és kellemes, friss érzést nyújtson. A The Body Shop megalkotta a testápolók új generációját, a testjoghurtokat, melyek képesek akár 15 másodperc alatt beszívódni a bőrbe és semmilyen utóérzetet nem hagynak a bőrön. Mai cikkünkben bemutatjuk a márka újdonságait.


26 évvel ezelőtt alkotta meg Anita Roddick, a márka alapítója az immáron ikonikussá vált testvajakat, melyből azóta már több millió elkelt. Ezek a testvajak hihetetlen gazdagon hidratálják a bőrt és puhává is varázsolják azt, azonban mindez időbe telik. Ennek okaként jött létre most a márka új ikona, a Testjoghurt, melynek csupán 15 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy teljesen felszívódjon, így akár a rohanós reggeleken is táplálhatod bőrödet vagy akár bármikor napközben.

Bemutatkoznak az eddigi legjobb testápolók: a testjoghurtok - 2. kép


A testjoghurtok állaga légies és könnyed, a forró nyári napokon nagyszerűen fogja hűsíteni a bőrt. A termékek 100% vegánok, ezért nem kell attól aggódnod, hogy bőrirritáció fog kialakulni, ezen felül pedig az alapanyagokat a márka közösségi kereskedelemből szerzi be. Az új terméket epres, mangós, kókuszos, moringás és manduletejes illatokban lehet beszerezni.

Éppen jókor érkezik a márka másik nagy újdonsága, az arcpermet. Az arcpermet egy nagyszerű ápoló, frissítő és egyben hidratáló termék, ami a nagy nyári melegben nagyon jól fog jönni minden női táskába. A nap során bármikor befolyhatod az arcodat egy kis arcpermettel, hogy azonnal felfrissítsd magad. Sminkre is bátran fújhatsz ebből a termékből. Akár kisebb gyermekekre is fújhatsz belőle, ugyanis 100% vegán.

Bemutatkoznak az eddigi legjobb testápolók: a testjoghurtok - 3. kép


Többféle változatban kapható, arcbőrödnek megfelelőt is választhatsz. Ha kicsit zsírosabb a bőröd, akkor használd a mentás változatot, ami még mattit is. A rózsás arcpermet ragyogást ad az arcbőrödnek, a mandarinos arcpermet a fáradt bőrt táplálja, míg a kókuszos arcpermet az érzékeny bőrűeknek lesz tökéletes választás.

Mindkét nyári újdonság már elérhető a The Body Shop üzleteiben és webshopján is.
3 hozzászólás

pilótakeksz

6 éve, 5 hónapja és 18 napja

Az arcpermet nagyon jól fog jönni majd.

válasz erre

Móni

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

A testvajak télen nagyon jók. Ezeket még nem próbáltam.

válasz erre

bettike

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Boltban már kipróbáltam a testjoghurtot, elég bejövős. Tényleg gyorsan felszívódik.

válasz erre