Az idei ősz 5 legfontosabb divattrendje

Brauny , 2017. szeptember 10.
Csak úgy, mint minden évnek és minden időszaknak, úgy természetesen az idei ősznek is jó előre kitalálták már a divatvilág nagykutyái, hogy milyen sajátosságok képezzék az időszak trendvonulatát. Aki járatos a divat terén, az bizonyára tudja, hogy minden apró-cseprő szempontot lehetetlen figyelembe venni, azonban mi most összegyűjtöttük az idei ősz 5 legfontosabb divattrendjét, amit szerintünk hasznos lehet követni idén ősszel. Lássuk az előttünk álló szezon legfontosabb irányelveit!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Csíkos és virágos? Most jöhet!

A virágos minták az utóbbi hónapokban szinte mindvégig a trend részét képezték - elég csak Katalin hercegnő csodálatos ruháira gondolni -, és nem lesz ez másként ősszel sem. Sőt mi több, a nem túl feltűnő, inkább csak finom virágminták mellett a csíkosat is bátran bevállalhatod, ügyelve alakodra, hiszen nem árt, ha tudod: a hosszanti csíkok nyújtanak, a keresztcsíkok pedig szélesítenek optikailag.

Az idei ősz 5 legfontosabb divattrendje - 2. kép

2. Jönnek a férfias alapanyagok


A minták mellett az alapanyagok tekintetében is változás várható idén ősszel a divatvilágban, lévén érkeznek az izgalmas fazonok mellett a férfiak ruházatait inspiráló szövetek, amelyek kemény és nincs rá jobb szó: férfias megjelenést biztosítanak. Ezt persze egyensúlyozhatjuk olyan kiegészítőkkel, mint a szalagok, a fodrok vagy a virágminták, hiszen ezek mind-mind divatossá válnak most.

3. Kényelem és elegancia kéz a kézben

Az elegancia a legtöbb esetben olyan távol áll a kényelemtől, mint Makó Jeruzsálemtől. A 2017-es őszi divattrend részeként azonban ez a két dolog egyszerre lesz jelen, hiszen befutnak a piacra az elegáns tréning- és dzsörzé nadrágok, amelyek mellett a sportos pulóverek is szerepet kapnak, amik hiába kényelmesek, és alkalmasak akár edzésre is, megjelenésük miatt simán hordhatók például munkába.

Az idei ősz 5 legfontosabb divattrendje - 3. kép

4. Visszatérnek a kötött holmik


A kötött holmik évek óta nem kaptak már különösebb figyelmet a divattrendekben, aminek az oka az volt, hogy a kötött termékek rendszerint mindig bevethetők, ha megfelelő színben és fazonban alkalmazzák őket. Idén azonban pláne főszerepet kapnak a kötött dolgok, sőt mi több, a pliszírozás is kapcsolódik hozzá, ezzel kellemes egyensúlyt teremtve a sportos és a nőies stílus tekintetében.

5. Oké, de milyen színű legyen?

A legfontosabbról azonban még nem beszéltünk, a 2017-es őszi szezon központi színeiről! Kijelenthetjük, hogy ezen a téren visszatérnek az erős színek, főként a piros, a burgundi és a zöld, valamint a kékes-zöldes árnyalatok, amelyek meghatározzák az évszakot. Ezek a színek kiemelkedően jól mutatnak egy-egy gyapjú, bársony vagy szatén ruhaneműn, szóval érdemes lehet az anyag szempontjából ezek közül válogatni.
 
3 hozzászólás

Carrie • Megszállott #3 • 9 hónapja, 6 napja

Metálos dolgok is nagyon divatosak most.

Lili • Messiás #2 • 9 hónapja, 1 hete

Én már várom a kötött pulcsis időt, de még meleg van hozzá.

Mirjam • Messiás #1 • 9 hónapja, 1 hete

Nem sokat változott.