2 °Cborús égbolt
2020. november 28., szombat • Stefánia

Íme az idei év Halloween sminktrendjei

Szofi Kakuk , 2020. október 29.
Az idei évben egyre nagyobb teret kapnak az olyan sminkversenyek, ahol mindenki megmutathatja, hogy milyen szintű a kreativitása a halloweeni sminkek terén.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az idei évben, ahogy szinte mindenben, itt is megvannak már jó előre a trendek, amik között kiemelten erőteljes a színek és a textúrák kellemes összhangja és kevésbé vannak fúkuszban az ijesztő megjelenést kölcsönző sminkek. Ez talán annak is betudható, hogy az emberek nem szeretnének pluszban borzongani, sokkal inkább vágyik mindenki a szépre és a jóra.

A klasszikus horrorfilmek szereplői mellett, idén kifejezetten menőnek számítanak a színes megoldások, amiknek nem feltétlen kell kötődnie egy-egy félelmetes filmszereplőhöz vagy rémisztő történethez sem.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????Avatar ???? recreation of @abbyroberts look???? Products used: (Some are gifted) @ttd_eye dangerous ruby contacts (use my code ?blendin? for money off) @bperfectcosmetics x @staceymariemua carnival xl pro palette @morphebrushes x @jamescharles artistry palette @imagiccosmetics flash palette @suvabeauty hydra liner in space panda @mehronmakeup clown white paint paint @plouise1 @plouise_makeup_academy base in summer blues @kissproducts blooming lashes in daisy #avatar #anastasiabeverlyhills #abbyroberts #ttdeye #contacts #dangerousrubycontacts #dangerousruby #bperfectcosmetics #bperfect #staceymariemua #carnivalxlpropalette #morphebrushes #morphebabe #morphexjamescharles #jamescharles #imagic #imagicosmetics #mehronpaints #mehronmakeup #suvabeauty #suva #plouise #plouisemakeupacademy #plouisebase #kisscosmetics #kissproducts #kisslashes #cutcrease #jeffreestarcosmetics #hudabeauty

Eve Henderson???????? (@blendingismycardio) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!