13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Átadták a Poli-Farbe Lehengerlő sokszínűség nevű divatpályázat díjait

2017. október 17.
6.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Rendhagyó fashion show keretében adták át múlt héten a hazai festékgyártó vállalat Lehengerlő sokszínűség elnevezésű divatpályázat díjait, melyet a Poli-Farbe fennállásának 25-dik jubileumi évfordulója alkalmából hirdetett meg.



Manapság egyre szorosabb kapcsolat van a kifutókon megjelenő színek és formák, valamint a lakberendezés művészete között. A híres divattervezők minden évszakban új anyagokkal és színekkel rukkolnak elő, melyek természetesen a belső terekben is megjelennek például festékszínekként a falakon vagy a lakástextilek mintáin. A Poli-Farbe mindig naprakész ha divatról van szó, fontos szerepet játszik a lakberendezés hazai ízlésvilágának formálásában.

Mindezek szellemében írta ki fennállásának 25. évfordulója alkalmából a Lehengerlő sokszínűség pályázatot. A kiválasztott 20 legkreatívabb szettből nagyszabású divatshow-t rendeztek a Várkert Bazárban. A bemutatott ruhaköltemények közül két tervező munkája bizonyult a legjobbnak. A szakmai díjat Pomozi Péter nyerte el az egyedi tervezésű outfitjével, amelyet a Platinum sokszínűsége ihletett.

Átadták a Poli-Farbe Lehengerlő sokszínűség nevű divatpályázat díjait - 2. kép

A közönségdíjat és ezzel együtt 200 ezer forint pénzjutalmat, Varga Csaba nyerte el. Az ő munkájában szintén a Platinum színvilága tükröződött vissza.

Átadták a Poli-Farbe Lehengerlő sokszínűség nevű divatpályázat díjait - 3. kép