2018. április 26., csütörtök • Ervin

Állatkísérletek ellen kampányol a The Body Shop

Mariann , 2017. június 04.
A márka már évtizedek óta harcol a kozmetikai célú állatkísérletek ellen. A Cruelty Free International szervezettel közösen sikerült elérniük, hogy az Európai Unióban 2013 óta tilos kozmetikai célú állatkísérleteket végezni, de számos más országban még mindig rengeteg állat szenved. Legújabb kampányukkal mos ezért harcolnak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az állatkísérletek még mindig világméretű probléma, ugyanis a legtöbb országban nincs törvényi szabályozás. A Cruelty Free International becslései szerint világszerte évente 500 000 állat esik kozmetikai célú kísérletek áldozatául. A márka legújabb kampánya, az "Örökké az állatkísérletek ellen", azért folyik, hogy betiltsák a kozmetikai célú állatkísérleteket a kész termékeken és az alapanyagokon is, mindenhol a világon. Ehhez az ENSZ-nek kell egy nemzetközi egyezményt létrehoznia.

A kampány célja, hogy 8 millió aláírást gyűjtsenek össze, melyet online is alá lehet írni. Ha Te is szeretnél hozzájárulni a kampány sikeréhez, akkor kattints ide, ahol Te is aláírhatód a petíciót.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!