7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

A visszatérő korpásodás még mindig sokakat súlyt

2021. február 27.
88.2381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A korpásodás a fejbőr egyik leggyakoribb problémája, mely egy friss kutatás szerint a felnőtt lakosság 73%-át érinti legalább egyszer, de sokaknál visszatéri probléma.

Az egészséges fejbőr hámrétege nagyjából két-három hetente cserélődik, ilyenkor a fejbőr megszabadul az elhalt hámsejtektől.

Ez a folyamat normális esetben fel sem tűnik az ember számára, azonban ha ez a folyamat felgyorsul, akkor már feltűnővé válnak ezek a lehámló bőrdarabok, ekkor beszélhetünk korpásodásról.

A Procter&Gamble friss, régiónkban végzett kutatása szerint a válaszadók 78%-a számolt be arról, hogy a korpa visszatérő probléma, mely legfőképpen a fiatal korosztályt érinti, azaz a 25 és 34 év közöttieket. A felmérésből az is kiderült, hogy a válaszadók 42%-nál a legzavaróbb és legkellemetlenebb tünet a fehér bőrhámok megjelenése a ruhákon.

Számukra lehet megoldás a Head&Shoulders Supreme termékcsalád, mely az olajok jótékonyhatásával veszi fel a küzdelmet a korpa ellen. A Supreme formulája mélyen a fejbőrbe hatol, megnyugtatja a bőrt, és helyreállítja annak egészséges egyensúlyát. A termékcsalád mindegyikében megtalálható az argánolaj, mely rengeteg antioxidánst tartalmaz. Válaszd ki a számodra megfelelő sampont és balzsamot.