14 °Cerős felhőzet
2020. szeptember 27., vasárnap • Adalbert

A modellek féltve őrzött titka, a csipkehús

Szofi Kakuk , 2019. március 13.
A szépségiparban rengeteg praktika terjed, amiktől az ember bőre szép és fiatalos tud maradni. A modellek egyik nagy titka is végre napvilágra került. A divatesemények és fotózások előtti napon csipkehús teát isznak, amitől a bőrük azonnal kisimul.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A divatszakmában a modelleknek mindig toppon kell lenni, hiszen a makulátlan és a szép bőr nekik a munkaeszközük is. Rengeteg diéta, csodaszer van a piacon, de a nagy divatházak és ügynökségek szépségei is a természet kincseire esküsznek leginkább. A csipkehús tea lefőzve és szűrve nagyon hamar ki tudja fejteni a jótékony hatásait. Eltűnteti a fáradtság jeleit, kisimult és ragyogóbb bőrképet ad.

A modellek féltve őrzött titka, a csipkehús - 2. kép

Mindez a magas C-vitamin összetevőnek köszönhető, ami a fiatal bőrön sokkal jobban megmutatja a várt hatását, szinte rögtön. A kollagéntermelés fokozódása és a teában lévő vitaminkömplexnek köszönhetően felgyorsul a kötőszövetek újjáépülése, akár már 24 óra alatt is. A növényt érdemes leszűrni, majd egy éjszakára beáztatni, majd a főzetet nagy mennyiségben fogyasztani.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!