A Mercedes-Benz elindította design márkanagyköveti és Designer Exchange Programjait

Mariann , 2017. április 05.
A márka már több mint 20 éve támogatja a divatipart, hazánkban 2015 óta. A Tavaszi Fesztivál programjában szereplő Mercedes-Benz Fashion Weeken jelentette be, hogy magyar design nagykövetet választ, aki egyben részt vehet a Mercedes-Benz Designer Exchange Programjában is. Elsőként Áron Eszter, az ÁERON vezető tervezője és alapítója dolgozik együtt a márkával az elkövetkezendő fél évben.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Mercedes-Benz elsőként 1995-ben az ausztrál divathéten vett részt névadó szponzorként, jelenleg pedig már 40 ország 50 platformján tevékenykedik, köztük Magyarországon is. A hétvégén megrendezett Fashion Weeken bejelentették, hogy hazánk is részt vesz a nemzetközi Designer Exchange Programban, melynek célja a hazai márkák számára nemzetközi bemutatkozási lehetőséget nyújtani.

Elsőként Áron Esztert, az ÁERON tervezőjét és alapítóját választotta a márka, aki a következő fél évben design nagykövete lesz a márkának. Eszter a következő külföldi divathéten mutathatja be kreációit, és egy hazai gyártású Mercedes-Benz CLA modellt is biztosítanak a számára. Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing és PR vezetője elmondta:

Kreativitás, elegancia, jövőbe mutató dizájn és technológiai úttörő szerep: mind olyan párhuzamok, melyek a Mercedes-Benz és a divat formálói esetében is megtalálhatók, és magának vallja Áron Eszter és ezzel együtt az ÁERON márka is.

Biztos vagyok benne, hogy mindkét brand hitelesen tudja majd képviselni az elkövetkező fél évben mindezeket, a Designer Exchange Program pedig hozzásegíti a tervezőt, hogy kollekcióit a nemzetközi divatvilág egyre szélesebb körben ismerje meg.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!