2019. június 20., csütörtök • Rafael

Ez a hamvas és ragyogó bőr titka a Kardashian lányok szerint

Szofi Kakuk , 2019. január 10.
2019-ben is a ragyogó, üde, kissé fénylő, bőrhibáktól mentes természetes arc a divat. A Kardashian lányok már régóta ismerik a titkot, hogy hogyan lehet a fáradt bőrt feltöltöttnek és kisimultnak mutatni, akár egy átbulizott éjszaka után is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A matt arc a múlté, legalábbis egyáltalán nem trendi az, ha az egész arc fakónak látszik. Elő a vízmegkötő formulával rendelkező szérumokkal és a sok smink alá is rakható highlighterekkel, amik pont kiemelik az orca azon részeit, amik a bájos tekintetet hivatottak előhozni.

Ez a hamvas és ragyogó bőr titka a Kardashian lányok szerint - 2. kép

A smink bár üdít, de ha a bőr nem elég hidratált és kisimult nem fog jönni a várva várt ragyogás sem. A Kardashian lányok esküsznek a hidratálásra és arra, hogy minden egyes "no makeup makeup" sminkjük ezért hat tökéletesnek. Éjszaka lefekvés előtt ajánlott különféle antioxidáns tartalmú olajokat felvinni a megtisztított arcbőrre. A hialuronsav és az E-vitamin is nagyon jó barátja a bőrnek, sőt a rendszeres kémiai hámlasztás is remekül karban tartja az arcot. Mindezek mellé egy előnyös árnyékolás és világosítás a sminkben és mi is úgy vonulhatunk a hétköznapokban, ahogy a híres Kardashian lányok teszik.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!