2019. augusztus 25., vasárnap • Lajos, Patrícia

A hajtű újra divatban

Szofi Kakuk , 2019. február 10.
A nagymama hajtűje 2019-ben újra divat és nem csak az esküvői viselet egyik ékeként tündököl, hanem a finom és lágy hullámokat remekül feldobja a köves vagy egy virágos változat is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A vintage hangulat szerelmesei rendszeresen használják ezt a hajékszert, de idén, egy picit a mainstream réteg is rá tud kapni erre a frizurakiegészítőre. Rengeteg típusban találkozhatunk a hajtűkkel, köves, színes, rozéarany és művirággal ellátott verzió is kapható.

A 2019-es esküvői frizura divat is nagyobb részt erre az ékszerre építkezik. Remekül tud illeni egy mediterrán, szabadtéri esküvőhöz, de egy hagyományos templomi, romantikus estének is a része lehet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"I wore these for my wedding and they were absolutely perfect! Wonderful quality, I will be keeping them forever." I do love a happy customer ???? Congratulations again on your wedding @jessthearkitect you looked beautiful in these Art Deco combs - so glad you love them. . . . . . Photo Credit: @sullivanandsullivanstudios . . . #HappyBride #JustMarried #SheSaidYes #ISaidYes #GettingMarried2019 #GettingMarried2020 #VintageBride #BridalAccessories #BridalHair #WeddingHair #WeddingHairIdeas #WeddingHairAccessories #ArtDecoJewelry #ArtDeco #1920s #VintageDiamantes #VintageRhinestones #GreatGatsbyWedding #GreatGatsby #1920sHair #ArtDecoBride #GreatGatsbyBride #VintageHair #VintageJewelry #SparklyThings #AllThatGlitters #VintageSparkle #VintageAdornments

Vintage Wedding Accessories (@vintageadornments) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!