17 °Cenyhe eső
2020. szeptember 26., szombat • Jusztina

A Budapest Central European Fashion Week rendhagyó formában fog idén lezajlani

Szofi Kakuk , 2020. szeptember 04.
Az MDDÜ vagyis a Magyar Divat & Design Ügynökség rendkívüli döntésre jutott. A szervezők kikötötték, hogy a a Budapest Central European Fashion Weeket csak szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett lehet megtartani, ami számos átszervezést von maga után.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az egyedülálló trunk shown szeptember 10-13. között vonulnak fel a hazai tervezők az őszi-téli kollekcióikkal a Deák Palotában, akik leginkább egy szűkített közönség előtt mutathatják be a legújabb darabjaikat. A műsor a Young Talents Show divattervezőinek a munkájával indul majd el, ezt követi majd a mentorálási programban részt vett tervezők alkotásai. A bemutatón találkozhatunk Sármán Nóra ruhakölteményeivel, a NUBU márkával, de még Tomcsányi-darabokkal is.

A Budapest Central European Fashion Week rendhagyó formában fog idén lezajlani - 2. képA szervezők egy kisebb üzletet is nyitnak az alkalom miatt, hogy az érdeklődők rögtön meg is vásárolhassák a bemutatón megtetszett ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Az MDDÜ által szervezett pop-up store-ban olyan márkák is helyet kapnak, amik nem mutatkoznak be a divatbemutatón, de kiállítóként ott lettek volna az eseményen. A 2021-es tavaszi-nyári kollekciókat pedig online fogják közvetíteni nemzetközi színtéren október elején.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!