8 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

99%-ban víz és organikus pamut! Íme a Pampers Aqua Pure törlőkendő

2021. április 20.
59.0891
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A kisbabák és az újszülött babák popsija nagyon érzékenyen, ezért extra törődést igényelnek. Nagyon fontos, hogy csak olyan termékeket használjunk, melyek nem irritálják a babák érzékeny bőrét. A Pampers évek óta igyekszik olyan termékeket megalkotni, melyek nem csak a babák bőrét óvja, de emellett a környezetet is kíméli. Az Aqua Pure törlőkendők 99%-ban vízből és organikus pamutból készülnek.


A babák bőrének puhaságához semmi sem fogható, ezért nagyon fontos, hogy csak a legjobb törődést kapják. A Pampers fejlesztői folyamatosan olyan termékeket alkotnak, melyek elsődlegesen a babák érzékeny bőrére fókuszálnak és a legtermészetesebb alapanyagokat használják. Ezeket figyelembe véve jött létre az Aqua Pure törlőkendő is. Ennek a popsitörlőnek az egyik legjobb tulajdonsága, hogy 99%-ban vízből készült. A formula tökéletesen tisztított, desztillált vizet tartalmaz, mely nem okoz irritációt a bőrön.

A másik fontos tulajdonsága, hogy a termék prémium pamutból, regenerált cellulózból és poliészterből készült, melyek gondoskodnak a babák bőrének gyedég tisztításáról. Emellett természetesen nem tartalmaz alkoholt és illatanyagokat, melyek szintén okozhatnak bőrpírt a bőrön.

99%-ban víz és organikus pamut! Íme a Pampers Aqua Pure törlőkendő - 2. kép

Ezt a törlőkendőt nem csak néhány hónapos babáknak ajánlott, hanem már az újszülötteken is bátran használható. Annyira gyengéden bánik a legérzékenyebb bőrrel is, hogy nem kell aggódnia egyetlen szülőnek sem amiatt, hogy a törlőkendő nem biztonságos.

Termék jellemzők:
99%-ban vízzel készült
Organikus pamut felhasználásával
0% alkohol és illatanyag
1%-a bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéd tisztító hatóanyagokból és a
Pampers igazolt kufferoldatának összetevőiből áll
Biztonságosan használhatóak újszülött kisbabák bőrén is
A babák finom bőrének megóvásához tervezték

Próbáld ki Te is a Pampers Aqua Pure törlőkendőit és gondoskodj családod azon tagjairól is, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek.

Szponzorált tartalom

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!