0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

5 tipp, hogy a téli hétköznapokon is csinos legyél!

Szofi Kakuk , 2020. január 20.
A téli hónapokban nehezebb olyan ruhadarabokat összeállítani, amikben csinosak és nőiesek tudunk maradni, hiszen a nagy sálak, kötött púlóverek nem éppen azok a ruhadarabok, amik kiemelnék az alakunkat. Mindenesetre így is van jó néhány olyan viselet, amivel könnyedén alakíthatjuk úgy az öltözködésünket, hogy az előnyös oldalunkat hangsúlyozni tudjuk és a hóesésben, az esőben is magabiztosan léphessünk ki az ajtón.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Hordjunk bátran színeket!

A legtöbbünk ruhatára az időjárással és az évszakváltozásokkal együtt alakul és a hidegebb hónapok beköszöntével inkább a basic, könnyed földszínek kerülnek ki győztesként a gardróbszekrényben túlnyomórészt. A színes ruhákat azonban, semmiképpen nem kell elvetni, hiszen a fekete, szürke, fehér és bézs színkombinációkat remekül fel lehet dobni néhány élénkebb árnyalattal, amik közül az idei évben a narancs és a kék kifejezetten kiemelkedik. A neonosabb színvilágú kötött termékek, egy-egy bézs vagy fehér árnyalatú nadrággal remekül párosíthatóak egymással és ezekhez még az arany kiegészítők is passzolnak. A titok nyitja az, hogy a klasszikus téli árnyalatok mellé maxuimum egy vagy két erősebb színt válasszunk és figyeljünk arra, hogy anyagában és mintájában inkább a minimál vonalat képviselje a választott darab.

5 tipp, hogy a téli hétköznapokon is csinos legyél! - 2. képVálasszunk extrémebb lábbelit!

A hideg időben a csizmák és a bakancsok azok a divatkiegészítők, amikkel nyugodtan kifejezhetjük az akár extrémebb stílusunkat is. A szegecsek, a különféle műbőr anyagok, a velúr mind-mind vállalhatóak ilyenkor és remekül kiemelhetik a formás lábakat is. Amennyiben magassarkút választunk, az alakunk is formásabbnak és kecsesebbnek fog tűnni.

Válasszunk csinos és nőies kabátot!

A kabátválasztás meghatározó abban, hogy mennyire is tud nőies lenni a téli utcai viseletünk. A szövetkabátok megvásárlása mindig jó befektetésnek számítanak, amik a fontosabb megjelenések mellett, bátran hordhatóak egy könnyed rohanós hétköznapon is. A megfelelő kabát kiválasztásakor figyeljünk oda a méretre, leginkább a hosszra és olyan színben gondolkodjunk, ami inkább kiemeli a bőrtónusunkat, mintsem sápasztana. A csinosabb kabát néhány plusz kiegészítővel kombinálva már önmagában is egy elegánsabb hatást eredményez, így az 5 tipp közül ez talán a legfontosabb tanács, amit ajánlott mindenképpen megfogadn.

A megfelelő nadrág viselése!

A farmernadrágok közül semmiképpen se a bő fazonokat válasszuk. Az oldalcsíkozásos nadrágok, a szűkített fazonok sokkal inkább kiemelik a nőies vonásokat és kevésbé takarják az alkatunkat. A koptatott kék árnyalatok mellett a műbőrhatású, magasderekú nadrágok is felveszik a versenyt a klasszikus darabokkal szemben.

5 tipp, hogy a téli hétköznapokon is csinos legyél! - 3. képHordjunk letisztult kiegészítőket!

A kinti mínusz fokokban sokan elkövetik azt a hibát, hogy olyan nagyméretű sállal bugyolálják be magukat, amik a fél testüket elfedik, ami, ha a divat szempontjából vizsgálódunk nem éppen 2020 tél legjobb divattippjei között kapott helyett. A sálválasztásnál a vékony és könnyed anyagok domináljanak. A klasszikus sapkák helyett pedig, ki lehet próbálni a gyöngyökkel díszített kötött fejpántokat is. Egy elegáns fekete műbőrkesztyűnek ráadásul alap felszerelésként kellene léteznie a téli szettjeink között.

A nőiesebb alap öltözködési ruhadarabok és kiegészítők mellett, természetesen az is fontos, hogy vegyük figyelembe az alakunkat és fektessünk energiát abba, hogy egy-egy alapdarabból, mint például a kabátból megkeressük a ránk szabott viseletet. A fenti tippeket ötvözni is lehet, hogy a hatás még szembetűnőbb legyen, de összességében az a legfontosabb, hogy az általunk viselt darabokban önazonosak legyünk és a kényelmi szempontjainkat is kielégítsék.
 
1 hozzászólás

Sonci • Messiás #1 • 1 hónapja, 1 hete és 2 napja

A csinos hosszú szövet kabátokat nagyon kedvelem. Azok szinte mindenhez jól mennek.