32 °Cborús égbolt
2020. augusztus 07., péntek • Ibolya

5 sztárdiéta, amivel garantált a fogyás

Brauny , 2018. július 29.
Bár nem igazán vagyunk a diéták hívei, hiszen az átmeneti változás kivétel nélkül minden esetben csak átmeneti eredménnyel is jár, azonban ha egyetlen kiló hiányzik ahhoz, hogy belebújj például egy fürdőruhába, akkor jó ötlet lehet az ilyesmi. Mivel a sztárok jellemzően nagymesterei a gyors fogyókúráknak, körbenéztünk a hírességek világában, hogy ki és milyen garantáltan működő diétával szokta formában tartani magát. Lássuk!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Beyoncé és a limonádé diéta

A citromról és a belőle készült limonádéról köztudott, hogy az egyik legjobb méregtelenítő a világon, ezért nem meglepő, hogy Beyoncé erre esküszik, ha fogyni akar. Az énekesnő cukor nélkül, kizárólag friss citromból készíti magának, és több litert is elfogyaszt belőle naponta, ha ledobna pár kilót, ami megfelelő táplálkozás mellett csak úgy olvasztja majd le rólunk a zsírt, miközben az anyagcserét is beindítja.

5 sztárdiéta, amivel garantált a fogyás - 2. kép

2. Katalin hercegnő és a Dukan-diéta


Bár mostanában nincs szüksége diétára, de például az esküvője előtt Katalin hercegnő a Dukan-diétával hozta formába magát, ami azért nagyon közkedvelt, mert egyáltalán nem szigorú, hovatovább koplalni sem kell hozzá. A fogyókúrát egy orvos álmodta meg, aki gyakorlatilag négy szakaszra osztotta a táplálkozást, tehát külön-külön kell fogyasztanunk a fehérjét, az egészséges szénhidrátokat és így tovább, mely gyakorlatilag egy szétválasztó diétaként elképesztően jó hatást tud kiváltani testünkből a fogyás tekintetében.

3. Madonna és a makrobiotikus étrend

Madonna kora ellenére még mindig hihetetlen jó testalkattal büszkélkedhet, aminek a hátterében a makrobiotikus étrend áll. Ez egy speciális, Japánból eredeztethető fogyókúrás módszer, aminek a lényege az, hogy nem kell éheznünk, ellenben csak növényi eredetű tápanyagokat fogyasszunk, rengeteg folyadék mellett. Különösen nagy hangsúlyt kapnak ebben a diétában a szezonális zöldségek és gyümölcsök, a hüvelyesek és a teljes kiőrlésű gabonából készült finomságok.

4. Lady Gaga és a bébiétel diéta

A bébiételekben köztudott nincs sok kalória, sem egyéb természetellenes dolog, ezáltal rendkívül egészségesek, így nem véletlen, hogy a sztárdiéták között is népszerű Tracy Anderson erre felépített bébiétel diétája. A módszernek Lady Gaga az egyik legnagyobb híve, aki állítólag csak azzal tudja kordában tartani kilóit, hogy a napi első két étkezést valamilyen kedvére való bébiétellel helyettesíti.

5 sztárdiéta, amivel garantált a fogyás - 3. kép

5. Victoria Beckham és a lúgosító diéta


Victoria Beckham világ életében vékony testalkatáról volt ismert, azonban a Spice Girls egykori énekesnőjének is oda kell figyelnie az alakjára, amit ő a lúgosító diétával tud elérni. Ennek a lényege, hogy csak olyan ételeket eszik, melyek nem savasítják, ezáltal válogatott zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és fehérjéket, hogy testének pH értékét 7,35 és 7,45 közötti értéken tudja tartani.
 
1 hozzászólás

Sonci • Messiás #1 • 2 éve, 2 hónapja és 11 napja

Babakaja?? Fúj!