0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

5 egyszerű dolog, ami által nem csak külsőleg lehetsz szép!

Szofi Kakuk , 2020. január 25.
A szépség fogalma rendkívül szubjektív és bár a magazinok, a kifutók, mostanra pedig, már a különböző közösségi média felületek is folyamatosan egy előre felépített és kidolgozott mintához igazítják a szépségideált, maga a fogalom még sem áll meg ezeknél az olykor megtévesztő elvárt képmásoknál. A belső értékek, a kisugárzás és az ápoltság mellett, az egyik legfontosabb az, hogy önazonosak maradjunk.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Egy olyan nő, aki el tudja helyezni magát a világban, tudja, hogy mit képvisel, mik a céljai, annak a nőnek sokkal kiegyensúlyozottabb élete lesz, mindemellett pedig, mindenki a sugárzó énjét fogja látni, amitől rögtön a szépségként definiált belső is visszatükröződik majd a külső mellett.

1.Találjuk meg önmagunkat és maradjunk önazonosak!

A saját stílusunkat nemcsak az öltözködés szintjén kell elsajátítanunk, hanem azt is figyelembe kell vennünk, hogy milyen értékeket akarunk közvetíteni, mit szeretnénk magunkból adni és ezt a belső egységet mindenképpen balanszba kell hozni a külső megjelenésünkkel is. Az önazonosság révén magabiztosabbak lehetünk és ezáltal még, a hozzánk közelebb álló személyek is nagyobb bizalommal fordulnak majd hozzánk.

5 egyszerű dolog, ami által nem csak külsőleg lehetsz szép! - 2. kép2.Természetes hajszín viselése!

A nők többsége már egészen fiatalon, tini korban festetni kezdi a haját, ami az útkeresés része. A természetes hajszínhez való visszatérés azonban, több szempontból is kifizetődő lehet. Az emberek legnagyobb részének ugyanis, olyan alap hajszíne van, ami minden formájában kiemeli az egyén tónusait és egységet alkot. A természetes hajszín által, sokkal természetesebbek lehetünk és ha mégis szeretnénk egy kis extra színt bevállalni, akkor válasszuk a balayage hajfestési technikát, ami a finom árnyalásaival a természetesebb külsőt hirdeti.

3.A kevesebb több elve!

A túlzott ékszerviselés, az erős smink vagy egy-egy merészebb ruhadarab helyett, törekedjünk inkább az egyszerűségre. Válasszunk a bőrtónusunkhoz illő ruhadarabokat, a nagy és extrém bizsu ékszerek helyett ruházzunk be inkább egy-két nemesfémből készült darabra és a sminket, mint eszközt használjuk arra, hogy az előnyös oldalunkat még inkább kihangsúlyozhassuk.

5 egyszerű dolog, ami által nem csak külsőleg lehetsz szép! - 3. kép4.Mosolyogjunk többet!

A mosoly rendkívül vonzó, nemcsak a férfiak szemében, hanem az élet minden területén. Egy mosolygós, jó kedélyű emberhez sokkal többen vonzódnak, sokkal inkább felfigyelnek rá és ezáltal az első benyomás is pozitív képet adhat, még akkor is, ha akár, egy üzleti partnert kevésbé erős érvekkel sikerült meggyőznünk a közös munka sikerességéről.

5.Tisztelet, türelem és az alázat!

Az alázatos, türelmes emberek már önmagukban is tiszteletet parancsolnak. Ezek a tulajdonságok is ragyogtatni képesek és sok esetben többet is érnek, mint egy erősebb rúzs az ajkakon vagy egy márkás táska a vállra dobva. A tisztelettudó emberek kisugárzása a magabiztosságot és a megbízhatóságot is magában foglalja, így ez a típusú tekintély is sokkal vonzóbbnak mutathatja azt az illetőt, aki a gondolkodásmódjába beépítette ezeket a skilleket is.
 
nincs még hozzászólás