7 °C
tiszta égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

5+1 trend, amit felejts el, mert nem szeretik a férfiak

2019. augusztus 07.
8.7321
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Rengeteg olyan szépségtrend hódít mostanság a világon, melyet néhány celeb vagy sztár indított el a közelmúltban úgy, hogy az adott megoldás még számukra sem volt túl előnyös. Mivel azonban ismert emberek kezdték el, sokan kérdés nélkül átveszik, hiába nem áll jól nekik, és hiába rühellik a férfiak, akiknek sokszor a gyomruk is kifordul az efféle megoldások láttán. Mondjuk is gyorsan, hogy melyek ezek!


1. A leggings nem nadrág!

A leggings az elmúlt években mindennapi ruhaviseletté vált a nők körében, és bár eddig is ismertük, csak a legtöbbször cicanadrág név alatt emlegettük. Bár az anyag megváltozott, a szabás és a funkció kevésbé, de rengetegen mégis felveszik önmagában ezt a nadrágtípust úgy, hogy nem takarják a feneküket, pedig legalább azt illene, mert 10 nőből 9,9-nek legalább nem áll jól önmagában ez a megoldás.

5+1 trend, amit felejts el, mert nem szeretik a férfiak - 2. kép

2. A túlbarnított bőr nem szexi!

A kellemesen barna bőr jobban vonzza a férfiak szemét, ez tény és való, azonban Amerikából indult a divat, miszerint minél jobban lebarnítják magukat a nők, amitől néhányan már úgy néznek ki itthon is, mint az afroamerikaiak. Ez azonban már egyáltalán nem szép, sőt visszataszító a férfiak szemében, pláne akkor, ha egy feltűnően európai vonásokkal rendelkező hölgy próbálkozik vele.

3. Hagyjuk már az óriási karmokat!

A hihetetlenül ízlésficamos Kardashian-családnak (is) köszönhetően egyre több fiatal nőn látni manapság akkora műkörmöket, melyek egyrészt nem szépek, másrészt gyakorlatilag tökéletesen alkalmatlanok arra, hogy bármi is csináljunk velük a mindennapokban. Mosogatás? Öltözködés? Fésülködés? Vagy jobbat mondunk: a fenekünk kitörlése? Óriási, hegyes és színes karmokkal lehetetlen, alkalmatlanná teszik a nőt a nőiesség megélésére, szóval csak taszítjuk ezzel a férfiakat.

4. A túl sok smink senkinek sem előnyös!

Egyre gyakrabban látni a fene tudja honnan átvett harsány sminkeket, melyek senkinek sem állnak jól a gésák kivételével. Túltolt vörös ajkak, koromfekete szemek, tengernyi pirosító, műszempillák és társaik? Ezek ma már felejtősek abban az esetben, ha jól akarunk kinézni, hiszen a természetesség jelenleg mindennél fontosabb szerepet tölt be a mindennapokban.

5+1 trend, amit felejts el, mert nem szeretik a férfiak - 3. kép

5. A rövid haj nem nőies!

Bár a nemsemleges őrültséggel egyre több embert fertőznek meg világszerte, azonban mi igenis büszkék vagyunk arra, hogy nők vagyunk. Ha te is így vagy ezzel, akkor eszedbe se jusson fiús frizurát vágatni, mert a nőiesség egyik alapja a hosszú, de legalábbis hosszabb hajviselet. Arról nem is beszélve, hogy ezzel rendszerint kevesebb teendő van, hiszen ha zsíros, ha kócos, csak összekötjük, és indulhat a nap...

+1. Műszempilla? Ugyan már!

Noha szerencsére egyre kevesebb hölgy vetemedik arra, hogy gusztustalan műszempillákat rakasson magának, ugyanakkor még mindig sokszor látni ilyen kiegészítővel, általában túlsminkelt nőket. Ez a kiegészítő azonban se nem szép, se nem vonzó, éppen ellenkezőleg, inkább taszítja a fiúkat, túlontúl műanyag hatást kelt - méghozzá látványosan -, így itt az ideje elfelejteni!
nincs még hozzászólás