13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

5+1 tipp, ha mindig jól akarsz kinézni

2019. július 31.
8.6931
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nőként mindennapi harcunk az, hogy jól nézzünk ki. Ébredés után, a munkába menet, a munkából hazajövet, de még akkor is, ha takarítás közben becsönget a futár. A jól szituált megjelenést sokan félreértik, ezáltal sminkeket, drága ruhákat, merész frizurákat gondolnak mögé, holott szó sincs ilyesmiről, a jó kinézet esetünkben az, hogy mindent kihozunk magunkból, és minden helyzetben nőiesek maradunk. Ehhez sok megelőző folyamatra van szükség ugyan, de most adunk pár tippet, hogy könnyebb legyen!


1. Frissítsd magad citrussal!

Nehezen indulnak a reggelek? Egyszerűen nem lehet kirobbantani a lakásból? A zuhany önmagában nem elég? Akkor hajrá, vess be valamilyen citrusfélét a fürdőszobában, ezáltal válassz citromos vagy éppen narancsos tusfürdőt, ami az aromák lévén a szervezetedben olyan folyamatokat indít majd útnak, melyek garantáltan segítenek a frissesség megőrzésében. Még jobb, ha a citrust mentával keverő termékeket választod!

5+1 tipp, ha mindig jól akarsz kinézni - 2. kép

2. Le a karikás szemekkel!

A karikás szemek nagyon el tudják rontani egy nő megjelenését. Itt az idő, hogy tegyél ellene, méghozzá valamilyen minőségi arcpakolással vagy kifejezetten a szem környékének ápolását szolgáló csodaszerrel. Legyen lefekvés előtti és ébredés utáni krémed is, hiszen így a megelőzés, valamint az azonnali ápolás egyszerre működhet.

3. Pakold meg az arcodat!

Például valamilyen vitamintartalmú arcápoló krémmel. A legjobb, ha van C-vitaminon benne, hiszen ez köztudottan segíti a bőrben a kollagén képződését, ami fontos szerepet játszik a bőr feszesítésében és a fiatalosság megőrzésében. A hidratációról és az extra védelemről nem is beszélve! Sőt mi több, a C-vitamint nemcsak közvetlenül, közvetetten is érdemes adagolni a szervezetnek gyümölcsök és zöldségek formájában, amit alaposan meghálál majd az arcbőr, ami a megjelenésünk alapja.

4. Válassz egyszerű frizurát!

Abban a korban élünk, ahol minden nő rövid hajat és különleges frizurát akar, holott egy nőnek a hosszú haj egyet jelent a presztízzsel és a nőies megjelenéssel is. A hosszú hajjal ráadásul feleannyi gond nincs, mind a röviddel! Nem fekszed el, nem kell annyit mosni sem, ha gond van vele, csak összekötjük, és mehetünk is dolgunkra. Variációs lehetőségei pedig végtelenek!

5+1 tipp, ha mindig jól akarsz kinézni - 3. kép

5. Ne vidd túlzásba a sminket!

Méghozzá soha, így senki sem lesz hozzászokva, hogy csak alapozóval, kikent szemekkel és erősen kihúzott ajkakkal látnak a munkában vagy az utcán. Legyél minél természetesebb, így a fentiekkel együtt mindig és mindenhol sugárzó lehetsz még akkor is, ha rosszabbul indult a napod a kelleténél.

+1. Az alváson sose spórolj!

Már ha tudsz! Az alvás ugyanis minden nő szépségének forrása. Ilyenkor regenerálódik a szervezet és a bőr egyaránt. Ha eleget alszunk, az rögtön meglátszik majd az arcunkon, a kisugárzásunkon, az egész jellemünk sokkal frissebb és fiatalosabb lesz tőle. Mindig aludjuk tehát ki magunkat!
2 hozzászólás

Minoni

5 éve, 21 napja

Légy kipihent, magabiztos és nem kell annyi smink sem.

válasz erre

Gucci

5 éve, 21 napja

Alvás, saját stílus és magabiztosság. Ettől lesz az ember mindig csinos. mosolygó smiley

válasz erre