2018. augusztus 17., péntek • Jácint

5+1 sminktipp a 2017-es őszi szezonra

Brauny , 2017. október 08.
Csak úgy, mint a ruhákhoz kapcsolódó divat tekintetében, úgy természetesen a sminkelés világában is megvannak az egyes évszakokhoz kapcsolódó trendek, ennek megfelelően az idei ősszel is komplett előírások és szabályok szerint kell használnunk sminkkészletünket. Hogy mégis milyen trendek uralkodnak mostanság a sminkvilágban? Összegyűjtöttük nektek a legfontosabb tudnivalókat!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Hangsúlyozd ki a szemedet és a szádat is!

Általános sminkelési szabály, hogy ha a szemünket kiemeltük, akkor a szánkat érdemes a háttérbe szorítani és fordítva. Idén ősszel azonban ezt a szabályt immáron sokadik alkalommal rúgja fel a divatvilág, hiszen most akkor leszel igazán trendi, ha a szemedet és a szádat egyaránt hangsúlyozod egy kicsit!

5+1 sminktipp a 2017-es őszi szezonra - 2. kép

2. Bronzolj!

A bronz szín hónapok óta komoly hangsúlyt kap a sminkvilágban, így várható volt, hogy a 2017-es őszi szezonban sem megy majd ki a divatból. Olyannyira nem is ment, hogy most éli csak reneszánszát, aminek csak örülhetünk, hiszen a bronz kivételesen bármilyen bőrtípuson képes nagyon jól mutatni a megfelelő felhordás esetén.

3. Kékítsd a szemhéjadat!

A kékített szemhéj utoljára talán a kilencvenes években volt divat - korábban pedig a diszkókorszakban -, de idén ősszel ismét előkotorhatjuk anyáink és nagyanyáink sminkkészletét, mert a kékített szemhéj bizony újra divatba jött. Ez persze nem is olyan nagy baj, mert ügyesen alkalmazva a kék szemhéj bizony nagyon szexi tud lenni!

5+1 sminktipp a 2017-es őszi szezonra - 3. kép

4. Fess magadra!

A közelmúltban komoly reneszánszát éli az arcfestés, ami természetesen az őszi sminktrendek tekintetében is érezteti hatását. Bár a munkahelyre nem javasoljuk, de egy jó buliba nyugodtan fess magadra geometrikus mintákat, hiszen ennél trendibb és menőbb dolog mostanában alig-alig akad.

5. Elő a szempillákkal!

Az idei őszi szezonban nagyon hangsúlyossá válnak a szempillák. A titok a hosszú, dús és ívelt pillákban keresendő, amivel alaposan meg tudjuk növelni optikailag szemeink méretét, és kacér pillantást varázsolhatunk magunknak. Hogy bármilyen spirált választunk, nem tudjuk ezt összehozni? Mi sem egyszerűbb: használd két rétegben, és probléma megoldva!

5+1 sminktipp a 2017-es őszi szezonra - 4. kép

+1. Az ezüst is jó választás lehet!

Néhány évvel ezelőtt az arany elképesztő népszerűségnek örvendett a sminkvilágban szinte minden évszakban. Idén azonban már az ezüst volt a hangsúlyos, és ez az őszi szezonra is maximálisan érvényes, ezáltal ha valamilyen ezüstös sminken gondolkozunk, akkor is garantáltan trendik leszünk vele.
 
4 hozzászólás

becky • Messiás #4 • 11 hónapja, 4 napja

szépek a sminkek

Sonci • Messiás #3 • 11 hónapja, 4 napja

Huu az a festett geometrikus nagyon menő de én soha nem festenék ilyet magamnak

Linda • Polihisztor #2 • 11 hónapja, 4 napja

Én nem tudok ilyen szépen sminkelni. Inkábn spirált szoktam csak használni és rúzst.

csillucs • Nagymester #1 • 11 hónapja, 4 napja

Metálos dolgok mostanság nagyon bejönnek de túl sötét színeket nem nagyon kedvelem. Vilgos a hajam.