5+1 ruhadarab, amitől mindig stílusos leszel

Brauny , 2017. április 08.
Habár a trendek jönnek és mennek, azonban akadnak olyan ruhaneműk, amelyek nem tudnak kimenni a divatból. Ezek azok a holmik, amelyekből érdemes egy drágább és minőségibb darabot megvásárolni magunknak, hiszen ha csak nem változik a ruhaméretünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy akár még 10 év múlva is nyugodt szívvel felvehetjük őket, mert nem fognak megnézni minket miatta az utcán. Hogy melyek ezek a ruhák?
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. A fekete, az örök szín!

A fekete talán az egyetlen szín, amely minden évben trendi és felvehető, méghozzá bárhol, kis túlzással pedig bármikor. Legyen szó fekete nadrágokról, felsőkről, cipőkről, sapkákról vagy sálakról, garantált, hogy mindig megtaláljuk majd a helyüket. Különösen sokoldalú darab továbbá egy tipikus fekete egybe ruha, amit aztán tényleg ezerféleképpen hordhatunk, így lehetünk benne szexisek egy csizmával és néhány ékszerrel, sportosak egy sportcipővel és kiegészítők nélkül, de használhatjuk akár dzsekivel vagy kardigánnal is.

5+1 ruhadarab, amitől mindig stílusos leszel - 2. kép

2. Tűsarkú

A tűsarkú szintén egy igazi favoritnak tekinthető, egy olyan bármikor és bárhol alkalmazható ruhanemű, amelyet felvehetünk munkába, bulizni, elegáns öltözethez, szoknyához, nadrághoz, egyszóval kis túlzással bármihez. Válasszunk tehát belőle egy minőségi darabot, amiben nemcsak magabiztosan állunk és járunk, hanem még nagyon kényelmes is. Az sem hátrány még, ha a cipő fekete, hiszen tudjuk, a fekete szín soha nem megy ki a divatból.

3. Bőrkabát

A bőrkabát, és úgy általánosságban a bőrruha időről-időre vissza-visszatér a divatba. Idén például különösen trendinek nevezhető, ellenben az elmúlt években egy stílusos bőrkabátot bármikor felvehettünk anélkül, hogy kinéztek volna minket az utcáról. Ennek az oka, hogy lehetünk benne elegánsak egy szövetnadrágban, vagányak egy farmerrel vagy bőrnadrággal, de akár szexik is egy miniszoknyával.

4. A sportos szerelés

A sportos szerelés szintén olyan, ami nem igazán megy ki a divatból. Képzeljünk csak el egy menő márkával ellátott, kényelmes szabadidő együttest, valamint hozzá egy igazodó sportcipőt, aminél kényelmesebb szettet el sem lehetne képzelni például bevásárláshoz, vagy egy nagy sétához. Nem véletlen, hogy a divatból ez sem nagyon tud kimenni.

5+1 ruhadarab, amitől mindig stílusos leszel - 3. kép

5. A farmer

A farmer a bőrhöz hasonlóan egy örök darab. Bár sokan a nyolcvanas évek viseletének tartották, a helyzet azonban az, hogy egy fekete farmernadrág és egy fekete farmerkabát ma is bármikor tökéletesen megállja a helyét, de természetesen egy kék farmert is nagyon sokféleképpen lehet variálni. Tűsarkúval szexi, sportcipővel laza hatást kelt, de bármilyen más szerelésben is el tudjuk képzelni.

+1. A dögös vörös

Egyetlen nő szekrényéből sem hiányozhat egy dögös vörös ruha. Legyen szó akár egy mini ruháról, akár egy szolid kardigánról, ez az izzó színvilág olyannyira időtálló, hogy bármikor és szinte bármihez felvehető. Kifejezetten jól működik például feketével, de akár egy egyszerű kék farmert is nagyszerűen feldobhat.
 
4 hozzászólás

EszterSzabadkai • Megszállott #4 • 1 éve, 3 hónapja és 17 napja

Tűsarkúban nagyon keveset tudok csak lenni, nekem mindig megfájdul benne a lábam.

Enci • Überbrutál #3 • 1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Vörös ruha nekem nem áll jól, túl merész is. De a farmer és a fekete szuper.

zsebibaba • Überbrutál #2 • 1 éve, 3 hónapja és 19 napja

A farmereket nagyon szeretem. Jól kombinalhatóak.

Mirjam • Messiás #1 • 1 éve, 3 hónapja és 19 napja

A fekete mindig minden alkalommal tökéletes választás.