20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

5+1 filléres zsírégető tipp tavaszra

2017. február 15.
8.4761
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Vészesen közeleg felénk a tavasz, avagy a felfrissülés és a megújulás időszaka, amely mellett ekkortájt szokás az első zsírégető kúrákat is megvalósítani. Ha neked is csak most jut az eszedbe mindez, és éppen nincs pénzed valami derekasabb kúrára, így szeretnéd fillérekből megúszni azt, hogy beindítod szervezetedben a zsírégető folyamatokat, akkor most jól figyelj, hiszen adnánk néhány tuti filléres tippet!


1. Citromos víz

Ha olcsón akarsz zsírt égetni, annak az egyik legjobb módja az, ha egész nap citromos vizet iszol, méghozzá legalább 2-3 literrel. Persze ne a boltban vehető, szénsavas és cukros citromos vízre gondolj, hanem az otthon csavart, vagy legalább citromlével elkészített változatra. Mint ismert, a citrom nagyon sok C-vitamint tartalmaz, aminek erőteljes zsírégető, fogyasztó hatása van, hiszen növeli a szervezet thyroxin-mennyiségét, amely felgyorsítja bennünk az anyagcserét.

5+1 filléres zsírégető tipp tavaszra - 2. kép


2. Fahéj

A fahéj sokak szerint csak egy kellemes ízű és illatú finom fűszer, amit jellegzetes illata és íze miatt szinte mindenki ismer is, azonban egészségmegőrző szerepéről valamiért csak nagyon kevesen tudnak. Pedig a fahéj nagyszerű vérkeringés-serkentőnek tekinthető, aminek hála az anyagcserénkre is jótékony hatást gyakorol, így zsírégetéshez és fogyókúrához használni a legjobb megoldás.

3. Mogyoró

A mogyoró nemcsak egyszerű nasi, hanem egyben segítség is ahhoz, ha szeretnénk leadni pár kilót! Persze ne a sózott és különféle bundákba bélelt mogyorót válasszuk, hanem a héjában kapható változatot, az igazit, ami nagyszerűen el tudja venni az éhséget, ha esetleg ránk törne a nassolhatnék, mindemellett pedig sok fehérjét tartalmaz, és képes begyorsítani az anyagcserét is.

4. Lencse

Lencsét az emberek jelentős többsége kizárólag újévkor fogyaszt, holott páratlanul magas fehérjetartalma miatt olyan nagyszerű húspótló, hogy a sok zsíros hús helyett akár hetente is be lehetne iktatni az étrendbe. Pláne fogyókúra esetén, hiszen a sok fehérje hatékony zsírégetéssel jár együtt úgy, hogy közben még az izmainkból, a formánkból sem veszítünk.

5+1 filléres zsírégető tipp tavaszra - 3. kép


5. Fokhagyma

Habár a világ talán egyik legbüdösebb zöldsége, de a fokhagyma egy olyan csodaszer, amelyet feltétlenül ki kell használnod, ha olcsó tavaszi zsírégető módszerre vágysz. Az egyik legjobb gyógynövény ugyanis a zsíranyagcsere-folyamatok beindításához, és miközben növeli az immunrendszer épségét, ráadásként csökkenti a vércukor- és a koleszterin szintjét, de segítséget nyújt a szív- és érrendszeri betegségek mellett a rákmegelőzésben is.

+1. Csalántea

A csalántea évszázadokon át az emberiség egyik legjobb tavaszi anyagcsere-gyorsító csodanövénye volt, amely nemcsak kisöpri a szervezetünkből a sok méreganyagot, hanem mindemellett megerősíti még az immunrendszerünket is, méghozzá rengeteg gyógyító- és egészségmegőrző hatás társaságában. Méregtelenítésre és zsírégetésre keresve se találhatnál jobbat!
3 hozzászólás

moni1294

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Az utolsó kettő nem éppen kedvenc.

válasz erre

EszterSzabadkai

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nagyon jó kis tippek és ezek tényleg olcsók. mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nem mondanám, hogy mindegyiket szívesen fogyasztom.

válasz erre