36. alkalommal rendezik meg a Balaton-átúszást

Mariann , 2018. június 12.
Idén várhatóan június 30-án rendezik meg a 36. Lidl Balaton-átúszást, melyre a szervezők több ezer indulót várnak majd Révfülöpre. Az idei indulók között két vízilabdázó olimpiai bajnok is részt fog venni: Székely Bulcsú és Biros Péter.


Jó idő esetén a hónap utolsó napján úszhatjuk át idén a Balatont Révfülöp és Balatonboglár között. Az 5,2 kilométeres távon amatőrök is biztonsággal úszhatnak majd, ugyanis vitorlások, kishajók és motorcsónakok által kijelölt úszófolyosón 50 méterenként pihenő várja majd a sportolókat. Itt szőlőcukrot és folyadékot is magukhoz vehetnek az úszók. A célba érkezést követően a névadó főszponzor, a Lidl Magyarország számos programmal várja a sportolókat és a szurkolókat is.

A versenyen idén két olimpikon is részt vesz, közülük Biros Péter két fia is leússza majd a távot. A 36. Lidl Balaton-átúszásra az előnevezés online felületen már elindult, azonban a helyszínen is lesz lehetőség regisztrációra. A részvétel feltétele azonban egy hónapnál nem régebbi vagy helyszíni orvosi vizsgálat.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!