9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

2018 legnagyobb téli divattrendjei

2018. október 28.
9.6651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Még szinte véget sem ért a nyár, az őszből mondhatni ízelítőt sem kaptunk, de máris itt a nyakunkon a tél, ami a fagyos reggelek, a csúszós utak és a betegségek mellett azért tartogat némi örömet is a divatőrültek számára. Merthogy bizony itt kopogtatnak már a szomszédban 2018 legnagyobb téli divattrendjei, melyek között akadnak visszatérő elemek, újdonságok és megdöbbentő dolgok is, de lássuk inkább konkrétan, hogy miben leszünk divatosak az idei télen!


1. Szőrös pulcsik

A szőrös pulcsik már tavaly télen is hódítottak, és szerencsére idén sem engedték el magukat túlzottan a tervezők, ezáltal nem kell jetinek öltöznünk azért, hogy divatosak legyünk. Sőt mi több, idén nagy keletje lesz azoknak a ruháknak, melyek csak a nyakuknál, vagy csak az ujjak végén szőrmésebbek, tehát gyakorlatilag bármilyen szőrös pulcsihoz is nyúlunk, azzal divatossá válunk.

2018 legnagyobb téli divattrendjei - 2. kép

2. Állatmintás kabátok

Egy kis ribis vonulat is érkezik idén az aktuális trendek közé, de azért nem kell megijedni, az ízlésesség azért megmaradt, így zebramintával továbbra sem találkozunk majd, de a párduc vagy zsiráfmintás megoldások különösen hódítanak majd az idén. Arról nem is beszélve, hogy ezek milyen jó kis szavannai hangulatot varázsolnak a szürke téli napokra.

3. Fényes ruhák

Bár volt időszak, amikor a fényes, például arany- vagy ezüstszínű ruhákat is olyan jelzőkkel illettük, mint az állatmintás darabokat, azonban az idei téli szezonban teljesen elfogadottá, sőt mi több, trendivé válnak. Persze nem kell megijedni, a teljesen fényes megoldások azért nem lesznek jellemzőek, ellenben több olyan ruhával találkozhatunk, melyeken legalább részben megtalálhatjuk majd ezeket a megoldásokat.

4. Tweed stílusú ruhák

A tweed stílus röviden és tömören a negyvenes évek divatjának tekinthető, vagyis olyan hatású, általában gyapjúból készült ruhaneműt takar, ami éppen ezért szuper meleget ad a leghidegebb téli napokon is. Általában négyszögeket és egyéb algebrai alakzatokat formáz, tehát egészen régimódi, mondhatni retro stílust képvisel, miközben a színek szempontjából semmi megkötés sincs.

2018 legnagyobb téli divattrendjei - 3. kép

5. Bőrruhák

A bőrruha olyan, mint a farmer, egy kortalan viselet, ami gyakorlatilag mindig trendi megoldás, ha egy kis eleganciára vagy vagányságra vágyunk. A fekete bőr ugyanis nemcsak elegáns, hanem vagány és szexi viselet is lehet, ha megfelelő szabású vagy fazonú ruhát választunk. Ezen a téren szerencsére idén nincs megkötés, szóval egy hosszú szexi bőrkabát, egy motoros dzseki vagy egy szuper bőrnaci is befigyelhet.

+1. Köpenykabátok

A köpenykabátok különösen divatosak lesznek az idei télen, ami több szempontból is nagy pozitívum. Egyrészt például nagyon melegek, hiszen szinte az egész testünket be tudjuk takarni velük, másrészt pedig könnyű eltakarni vele, ha esetleg a kevesebb mozgás meglátszana az alakunkon, egy megfelelő színválasztás mellett pedig ráadásul még egy bármilyen alkalomra felvehető kabátunk is lehet.
2 hozzászólás

csillucs

5 éve, 11 hónapja és 17 napja

Nekem most ezek a köpeny kabátok állnak csak jól a nagy pocakot miatt. röhögő smiley De a tweed az örök kedvenc.

válasz erre

Zita.Péter

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

A tweed és az állatmintás jó, de a többi nem nagyon. Főleg a szőrös pulcsik.

válasz erre