20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Zámbó Krisztián szerint az Irigy Hónaljmirigy meggyalázta apja emlékét!

2013. december 11.
2.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egyáltalán nem találta viccesnek az Irigy Hónaljmirigy legfrissebb klipjét Zámbó Krisztán, amelyben édesapja tragikus halálának megelőző perceit parodizálták a Mirigyesek.

A csapat legújabb klipjében - ami sokkal inkább egy kisfilm, és a "Mulat a király" címre hallgat - első képsorain egy Zámbó Jimmy-re emlékeztető alakot láthatunk, aki egy trónon ülve éppen egy tízemeletes panelházra bámul, miközben kakaskukorékolás hallatszik.

Ettől Jimmy imitátora olyannyira mérges lesz, hogy háromszor kilő az ablakon, miután a földön végiggurul egy korona.

Zámbó Krisztián szerint ezekkel a képsorokkal az Irigy Hónaljmirigy alaposan elvetette a sulykot, aki szerint édesapja mindig is jó kapcsolatot ápolt a zenekarral, így óriási csalódás volt számára látni ezeket a képeket, mert ezzel meggyalázták halott apja emlékét.

Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy frontembere egy interjúban elmondta, hogy sajnálják, de nem hinné, hogy túllőttek volna a célon, hiszen csak azt mutatták meg a filmen, ami tényszerű. A zenekar vezetője szerint nem az volt a céljuk, hogy megbántsák a Zámbó családot, ez ugyanis szerinte még belefér a humor műfajába, ráadásul a kisfilm nem is kizárólag Jimmy-ről szól, ez csak az egész felvezetése.