0 ℃Tiszta idő
2020. június 03., szerda • Klotild

Winnie Harlow nehezményezte, hogy fapados járattal kellett utaznia

Szofi Kakuk , 2019. szeptember 20.
Winnie Harlow Instagramon osztotta meg a mostani legkellemetlenebb élményét a követőivel. Winnie egy posztban azt írta le, hogy nem tudott az első osztályon utazni és ez mennyire felbosszantotta őt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Winnie rengeteget dolgozik és szinte állandóan repked, így a legtöbb ideje a pihenésre ekkorra esik. A modellt rosszul érintette az, hogy a járatát törölték és az új gépen csak fapados járatra kaptak jegyet. A rajongók kifakadtak, mert nem értik, hogy ez miért akkora probléma a modellnek, hiszen számottevően a legtöbb ember fapados jeggyel utazgat.

Winniet mindesetre nem rázták meg túlságosan a támadások, így néhány kellemetlen kommentet kivéve folytatta a szokásos napirendjét, hogy minél inkább tökéletesen eleget tudjon tenni a modell munkáinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I haven?t slept in 4 days, and my flight got cancelled. The amazing airport escort got my team and I put on the fastest flight out but we had to give up our business class seats in order to land in time for a huge shoot at 6am. I realize this may not seem like a big deal to some, but when a plane is your bedroom and a flight the only time to get sleep during a hectic fashion month, it?s tiresome. Regardless I?m grateful, god works in mysterious ways and everything happens for a reason. It?s not everyday glamour, you have to do what you have to do to be successful in life ?????????? to reach your goals the grind never stops! (Ty @hbjbofficial for being my pillow????????)

?Jamaican Canadian? (@winnieharlow) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!