8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

VV Zsuzsa célponttá vált a villában

2014. december 31.
2.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A karácsonyi időszak után szó szerint célponttá, közellenséggé vált a villában VV Zsuzsa, aki a hírek szerint azonban nem csak a villában, hanem a való életben is igazi érdekember, így most csak azért szeretné meghódítani magának Lacit, hogy bent maradhasson a játékban.

Mint ismert, Laci a villa legnagyobb szoknyavadászává lépett elő, ennek megfelelően előbb Dórival, majd Edinával, most pedig Zsuzsával is kikezdett, avagy inkább fordítva, hiszen minden jel arra utal, hogy inkább a lány taktikájának része az, hogy mielőbb megkaphassa magának Lacit.

Testvére szerint ez nem véletlen, Zsuzsa ugyanis a való életben is mindig taktikázik, mindig szeret a legjobb pozícióban lenni, így már kamaszlányként is nála sokkal idősebb pasikkal járt, és az összes párja valamilyen tehetős vállalkozó vagy üzletember volt, így például még műmellét is egy ilyen befolyásos, tehetős embertől kapta ajándékba.

Évi szerint testvére egyértelműen szerepet játszik, de igencsak jól játssza azt, és szerinte nagyon jó utat választott a győzelemhez, még ha ezért a villa lakóinak jelentős többsége most minden áron el akarja távolítani őt a játékból.