7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

VV Iza lett az utolsó kiválasztott

2014. május 07.
3.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Megtörtént a ValóVilág hatodik szezonjának utolsó kiválasztása, hiszen már csak négyen: Aurelio, Iza, Viki és Zsófi maradtak játékban, így a rajongók is kíváncsiak voltak arra, hogy ki lesz az egyik utolsó biztos párbajozó.

A villalakók egyöntetűen VV Iza mellett voksoltak, aki immáron biztosan csatázik még egy nagyot a hétvégén, és holnap derül ki, hogy kivel, hiszen csütörtökön megjelöli ellenfelét, akivel majd szombaton méri össze tudását, így kiderül, hogy ki lesz az a három játékos, aki folytathatja a küzdelmet az óriási fődíjért, aminek sorsáról vasárnap döntenek a nézők.

A héten egyébiránt egykori villalakók költöztek be a ValóVilágba, így az ötödik évadban feltűnt VV Attila, VV Csabi és VV Seherezádé mellett VV Milo is beköltözött a csapathoz, hogy a következő napokban együtt éljenek a mostani kedvencekkel.

A régi lakók közül egyébiránt VV Attila találta meg magát legelőször, aki jó szokásához híven azonnal körbehazudta jelenlétüket, így Aureliót szolgájává tette, de csakhamar fény derült a turpisságra, így nem élvezhette túl sokáig a helyzetet.