18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

VV Éva Auschwitzba küldené Alekoszt

2014. december 17.
4.5941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hatalmas botrány robbant ki váratlanul két egykori ValóVilág szereplő, Baukó Éva és Alekosz között, miután VV Éva állítólag csúnyán megalázta az okostojást azzal, hogy lájkolt egy ízléstelen képet a Facebookon.

A történet ott kezdődik, hogy Alekosz kitett egy képet a közösségi portálra, amelyen alsónadrágban ül a televízió előtt, és ValóVilágot néz.

A celeb egy jóakarója azonban egy olyan bejegyzést tett a fotó alá, amelyen Adolf Hitler képe mellett a következő üzenet állt: "Szünetben nem akarsz táborba jönni?" - utalva ezzel a náci Németország haláltáboraira.

Mindeddig egy hétköznapi eseményről beszélhetnénk, ha Baukó Éva, az RTL Klub műsorvezetője nem lájkolta volna ezt a hozzászólást, ami Alekosznál csúnyán kiverte a biztosítékot, szerinte ugyanis egykori barátnője túllőtt a célon azzal, hogy haláltáborba akarja küldeni őt, és a csatorna vezetése helyében ő elgondolkodna azon, hogy a jövőben is képernyőn hagyják-e a nőt.

A hír kapcsán VV Éva nem akart megszólalni, az RTL Klub pedig szűkszavúan csak úgy reagált, hogy figyelmeztették a műsorvezetőt, mire ő megtette a kötelező lépéseket, de mivel mindez Éva saját profilján jelent meg, nem vállalhatnak érte felelősséget, mert mindenki magát minősíti tetteivel.