12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

VV Charlotte lett a párbaj vesztese

2014. március 31.
2.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Újabb párbaj borzolta vasárnap este a ValóVilág rajongóinak idegeit, ráadásul a villa két vadmacskájának részvételével, hiszen néhány órával ezelőtt VV Iza és VV Charlotte kaptak hajba egymással a továbbjutás reményében.

Az ötödik párbaj a kiszámíthatatlanság izgalmainak köszönhetően nagy érdeklődést váltott ki a rajongókból, hiszen korábban még egyetlen döntés sem tűnt ennyire nehéznek, így a villán belül is két részre oszlott a játékosok tábora, de a szavazók végül döntöttek, és Izát küldték vissza a házba.

A párbaj viszonylag csendben és eseménytelenül zajlott, a végeredmény értelmében pedig a szavazók 66 százaléka döntött úgy, hogy inkább VV Iza menjen vissza a villába, amiben vélhetően szerepe volt annak is, hogy Krisztiánnal egy nagy szexet ígértek egymásnak, ha ő kerül vissza a játékba.

Hogy ez megtörtént-e, az hamarosan kiderül, mindenesetre a témában nemrégiben VV Iza édesanyja is megszólalt, aki őszintén reménykedik abban, hogy lánya és Krisztián kapcsolata a villán kívül is folytatódik majd, mert ilyen rendes pár még soha nem akadt a szépség horgára.