14 °C
borús égbolt
2024. április 25., csütörtök
Márk

Volt párja már szégyelli, hogy Berki Krisztiánnal járt

2014. július 23.
5.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Berki Krisztián nem csak sajátos stílusának, hanem rengeteg véletlennek és szerencsés helyzetnek is köszönheti, hogy ma médiasztárként tekint rá az ország, így sokak szerint például Oszter Alexandrával szövődött románcuk is elősegítette, hogy mindig beszélt róla a média.

Ez a kapcsolat azonban igencsak egyoldalú volt, Oszter Alexandra ugyanis egy interjúban nemrégiben arról beszélt, hogy ma már inkább szégyenli, ami közte és Berki Krisztián között volt, így kár is szépíteni, kapcsolatuk lényegében nem épült másra, csak a szexre.

2009-ben szó szerint óriási botrányt kavart, amikor kiderült, hogy Oszter Alexandra és Berki Krisztián jegyesek lettek, azonban a kapcsolat amilyen gyorsan fellángolt, olyan hamar ki is hűlt, és bár mindez nem rázta meg túlzottan a színésznőt, ellenben az eléggé zavarja, hogy még hat évvel a történtek után is gyakran előkerül a románc.

Oszter Sándor lánya kiemelte, hogy soha nem gondolta komolyan kapcsolatát Berkivel, sőt mi több, ha rajta múlt volna, soha nem is kerül nyilvánosságra a kapcsolatuk, mindezt Krisztián intézte így, akinek viszont a népszerűségét tekintve jót tett egy kis botrány az ismert színésznővel.

Oszter Alexandra és Berki Krisztián

Oszter Alexandra és Berki Krisztián